به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکوی پیازچه یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. در برخی شهرها این کوکو را با پیازچه های کوهی تهیه می کنند که این کار علاوه بر خوشمزه تر شدن کوکو عطر خاصی به آن می دهد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی پیازچه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو پیازچه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو پیازچه با ما همراه باشید.
کالری کوکو پیازچه :
برای هر نفر ۱۲۵ تا ۱۵۰ کالری
مواد لازم برای ۴ نفر
پیازچه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه
برای شروع پیازچه ها را تمیز پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود سپس روی تخته آشپزخانه به شکل حلقه های ریز خرد می کنیم و در تابه ای روغن میریزیم و روی حرارت کم صبر می کنیم تا روغن کمی داغ شود
و بعد کمی نمک می ریزیم ( تا رنگ سبز پیازچه ها تا جای که می شود تغییر نکند ) و پیازچه ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و سپس در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
(اگر پیازچه ها کاملا خنک نشده باشند زمانی که میخواهیم با تخم مرغ مخلوط کنیم باعث می شود تخم مرغ پخته شده و بسته شود) تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در یک کاسه بزرگ می ریزیم.
و نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه روی تخم مرغ ها می ریزیم و با همزن خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند و بعد پیازچه های تفت داده را اضافه میکنیم و آرد سفید را نیز کم کم می افزاییم و پیاپی هم می زنیم.اگر آرد را به یکباره به مواد اضافه کنیم به احتمال زیاد گوله گوله خواهد شد
و انرژی و زمان زیادی از شما خواهد گرفت تا صاف شود،پس عجله نکنید و با آرامی آرد را اضافه می کنیم و تمامی مواد را مخلوط می کنیم. تابه را روی حرارت کم میگذاریم و روغن داخل ۀن میریزیم و تامل می کنیم تا روغن به مرور داغ شود
و مقداری از مایع کوکو پیازچه را بر میداریم و گرد میکنیم و بعد کف دست تخت میکنیم وبه هر فرمی دوست داریم حالت می دهیم و در تابه قرار می دهیم(می توانید مانند کوکو سبزی به یکباره مواد را کف تابه بریزید تا سرخ شود)و به همین شکل تا جایکه تابه گنجایش داشته باشد
مایه کوکو را حالت می دهیم و در کف تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا سرخ شود و بعد آن ها را بر میگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.در آخر تمامی کوکوهای پیازچه را در دیس یا بشقابی می گذاریم و با گوجه فرنگی و خیار شور تزئین می کنیم.نوش جان.
منبع: پارسی دی
انتهای پیام/