به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،دکتر شکرالله سلمان زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در منطقه تحت پوشش این دانشکده گفت: ما در منطقه مراقبت کردیم تا روند بیماری آهسته باشد ولی در منطقه جنوب غرب خوزستان هنوز به پیک بیماری نرسیده ایم بنابراین اگر کوچکترین سهل انگاری شود و خوشبینانه با این مساله برخورد کنیم، می تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.
او با اشاره به تداوم شیوع ویروس کرونا افزود: روند این بیماری طولانی شده و مشخص نیست تا چه زمانی ادامه دارد. این مساله به همکاری مردم نیاز دارد تا باری از دوش سیستم بهداشت و درمان برداشته شود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: برای حمایت از این قشر در یکی دو ماه گذشته سعی کرده ایم کارانه آنها زودتر پرداخت شود و در یکی دو روز آینده نیز کارانه ای به آنان پرداخت می شود، همچنین پرداخت های ویژه ای از سوی وزارت خانه در نظر گرفته شده که بخشی پرداخت شده و بخش دیگر در آینده نزدیک مجددا پرداخت خواهد شد.
سلمان زاده تصریح کرد: برنامه داریم فعالیت پرستاران به صورت چرخشی باشد تا چند روزی استراحت کنند و از پرستاران بیمارستان های دیگر استفاده کنیم.
او با تاکید بر لزوم در خانه ماندن مردم و جدی گرفتن توصیه ها، تصریح کرد: در یکی دو روز گذشته در برخی شهرها مراسم برگزار شده که این مساله بسیار خطرناک است، ما تجربه موارد مثبت کرونا ویروس از یک مراسم را داشته ایم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: همچنین گزارشاتی از برگزاری مراسم و جشن های مخفی نیز می رسد که این مساله صحیح نیست زیرا به منظور سلامتی مردم است که از برگزاری مراسم و تجمعات جلوگیری می شود.
سلمانزاده در خصوص اقدامات انجام شده توسط فرمانداران آبادان و خرمشهر برای اعمال کنترل های بیشتر، گفت: خوشبختانه فرمانداران ما خوب عمل کردند و جدی وارد شدند. در بسیاری از موارد در شهرهای آبادان و خرمشهر حتی از میانگین آمار استان و کشور جلوتر بودیم.
او تصریح کرد: ما در منطقه مراقبت کردیم تا روند بیماری آهسته باشد ولی در منطقه جنوب غرب خوزستان هنوز به پیک بیماری نرسیده ایم بنابراین اگر کوچکترین سهل انگاری شود و خوشبینانه با این مساله برخورد کنیم، می تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در کشور ما همه استان ها یکسان درگیر کرونا نشده اند، برخی استان ها به شدت درگیر این بیماری هستند به گونه ای که نظام بهداشتی و درمانی آنها از هم پاشیده است اما روند بیماری در برخی استان ها آهسته تر بوده بنابراین نباید نسخه واحدی برای کل کشور پیچید.
سلمان زاده افزود: با توجه به اینکه وارد پیک بیماری نشده ایم باید سعی کنیم این دستاورد را حفظ کنیم تا به یکی از استان های بسیار حاد تبدیل نشویم.
انتهای پیام/ د