دکتر محمدهاشمی شهری در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: اظهار داشت: هماینک سه هزار و ۳۰۰ تخت بستری در سیستان و بلوچستان وجود دارد و بیشاز ۷۵۰ تخت بستری غیر بیمارستانی هم برای دوره نقاهت بیماران آماده شده است.
او ادامه داد: در مرحله نخست بیشاز ۵۰۰ تخت بیمارستانی در سیستان و بلوچستان برای بستری موج اول بیماران کرونا مثبت در نظر گرفته شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: درصورت افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا تختهای بستری موجود در همه بیمارستانهای سیستان و بلوچستان باید پاسخگوی نیاز بیماران اختصاص یابد و همکارانما تمام راهها و وضعیت قابل پیشبینی را مدنظر دارند.
او افزود: برای کاهش فشار شکننده به کادر بهداشت و درمان و پیشگیری از وقوع مرگ و میرهای اجتناب ناپذیر در مبتلایان بهترین و مناسبترین کار پیشگیری از وقوع موارد جدید بیماری است.
هاشمی بیانکرد:بر خلاف برخی استانهای کشور که در آنها موج اول ابتلا به کرونا کاهش یافته، اما در سیستان و بلوچستان همچنان در مسیر افزایش حرکت میکند.
او گفت: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون هزار و ۵۲۰ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای سیستان و بلوچستان بستری شدهاند که این افراد شامل طیف وسیعی از بیماریها هستند و موارد مشکوک و افرادی که بر اساس معیارهای غیر آزمایشگاهی مانند وضعیت بالینی و تصویربرداری و رادیولوژی نیز تحت درمان کرونا قرار میگیرند در بین آنها قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: ۸۰ درصد افرادی که با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای سیستان و بلوچستان بستری بودند تاکنون با حال عمومی خوب ترخیص شدهاند.
انتهای پیام/گ