به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت قهوه یه شیرینی خیلی خوشمزه برای مهمونیها و دورهمیهای خونوادگیه. اکه شما هم از عطر و طعم قهوه لذت میبرین، پیشنهاد میکنیم حتما این رولت رو امتحان کنین. رولت قهوه بافت بی نظیری داره و لایه قهوهای خوش رنگی که روی اون هست، زیبایی خاصی بهش داده. البته تهیه کردنش کار سختی نیست.
در واقع یه تکنیک خاص داره که در ادامه کامل براتون شرح میدیم. بقیه مراحل تهیه این رولت هم مشابه با رولت شکلاتی و رولت خامهای هست. پس وقتی طرز تهیه یکی از این رولتها رو یاد بگیرین، حسابی دستتون در تهیه این نوع شیرینی راه میفته.
در تهیه کردن رولت ها، رول کردن یه جورایی قسمت سخت ماجرا به حساب میاد. اما اصلا نگران نباشین. این مرحله رو براتون آسون میکنیم. اگه به نکات بیشتری هم نیاز دارین؛ مقاله روشهای صحیح رول کردن رولت به کمک شما میاد. اگه هوس کردین که رولت قهوه خونگی رو به یه دسر تشریفاتی و سلطنتی تبدیل کنین، میتونین دسر شارلوت رو به کمک همین رولتها تهیه کنین. خلاصه قراره با تهیه این رولت کلی تفریح کنیم. پس اگه شما هم عاشق رولت و قهوه هستین، بیاین کار رو شروع کنیم.
مواد لازم برای رولت قهوه
شکر ۱ پیمانه
آرد شیرینی پزی ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۴ عدد
روغن کانولا ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱ قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری ۳ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
برای خامه میانی رولت:
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
پودر قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
۵۱۹ کالری
۲۷ گرم چربی
۶۲ گرم کربوهیدرات
۱۳۲ میلی گرم کلسترول
مرحله اول: آماده کردن فر و قالب
فر را روشن کنید تا گرم شود. فر باید در دمای ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده باشد. یک قالب به ابعاد ۳۰ در ۴۵ سانتی متری بردارید و آن را چرب کنید. هم چنین میتوانید از اسپری جدا کننده هم استفاده کنید. داخل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ روغنی بهتر است کمی از لبههای قالب بالاتر باشد. کاغذ روغنی را هم به روغن یا اسپری جدا کننده آغشته کنید.
مرحله دوم: تهیه مخلوط مواد خشک
آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در یک کاسه الک کنید. نمک را اضافه کرده و مخلوط حاصل را در کناری بگذارید.
مرحله سوم: آماده سازی مایه رولت قهوه
آب جوش را آماده کنید. یک قاشق چایخوری از آب جوش را با سه قاشق چایخوری پودر قهوه ترکیب کنید و اجازه دهید مخلوط قهوه کاملا خنک شود. کاسه دیگری بردارید. زرده تخم مرغ را به همراه روغن کانولا، آب، آسانس وانیل و مخلوط قهوه در آن بریزید. نیمی از مخلوط آردی را به مواد اضافه کرده و خوب ترکیب کنید. حالا مابقی آرد را در کاسه بریزید و خوب بهم بزنید تا مایه یکدستی به دست بیاید.
مرحله چهارم: مخلوط کردن شکر و سفیده تخم مرغ
در این مرحله از تهیه رولت قهوه باید کاسه دیگری بردارید و سفیده تخم مرغها را در آن بریزید. به کمک همزن برقی سفیده تخم مرغ را تا حدی بزنید که تبدیل به فوم نرمی شود. در همین زمان که تخم مرغها را با همزن میزنید و فوم سفتتر میشود، شکر را به تدریج اضافه کنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن سفیده تخم مرغ به مایه
یک لیسک یا کفگیر پلاستیکی بردارید. به کمک آن کمی از سفیده تخم مرغ به مایه اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا مخلوط یک دست و نرمی حاصل شود. تمام سفیده تخم مرغ را در سه مرحله به خمیر اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا رنگ همه قسمتهای مایه یکسان شود.
مرحله ششم: پخت رولت قهوه
حالا مایه رولت را در قالبی که آماده کرده اید بریزید. قالب را در فر بگذارید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد. برای اطمینان از پخت آن میتوانید از خلال دندان استفاده کنید. سپس کیک رولت قهوه را از فر بیرون آورید و با کاغذ روغنی از قالب خارج کنید. آن را روی صفحه خنک کننده بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
مرحله هفتم: آماده سازی خامه رولت
یک کاسه بزرگ بردارید. خامه و پودر قند را خوب مخلوط کنید تا فومی شکل شود. یک قاشق چایخوری آب جوش را با یک قاشق چایخوری پودر قهوه فوری مخلوط کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود. حالا مخلوط قهوه را به خامه و پودر قند اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پفکی و غلیظ شود. (به جای استفاده از خامه و پودر قند میتوانید خامه قنادی آماده را ۳-۴ دقیقه با همزن بزنید.)
مرحله هشتم: پاشیدن پودر قند
لبههای ناموزون کیک را جدا کنید تا صاف شود. روی سطح کیک رولت قهوه را که دیگر خنک شده است، پودر قند بپاشید. قبل از رول کردن کیک لازم است کیک را طوری جا به جا کنید تا بدون این که آسیب ببیند، کاغذ روغنی از آن جدا شود و روی قسمت پشتی سینی فر قرار بگیرد. با این روش لبههای داخلی سینی فر مزاحم رول کردن کیک نمیشود و لایه قهوهای رنگ زیرین کیک روی رولت قرار میگیرد. برای این کار مرحله بعد را با دقت انجام دهید.
مرحله نهم: جا به جایی کیک
روی کیک را با کاغذ روغنی جدیدی بپوشانید. یک سینی فر را که ابعادی برابر با کیک دارد، روی کیک بگذارید. حالا کیک را به همراه سطح خنک کننده و کاغذ روغنی برگردانید تا داخل سینی قرار بگیرد. سطح خنک کننده را بردارید. به آرامی کاغذ روغنیای را که کیک با آن پخت شده است، از کیک جدا کنید. کاغذ روغنی را روی کیک جا به جا کنید. حالا یک سینی فر در خلاف جهت سینی قبلی (یعنی به پشت) روی کیک بگذارید. یک بار دیگر، همه چیز را با هم برگردانید تا کیک روی قسمت پشتی سینی قرار بگیرد. حالا سینی و کاغذ روغنی که روی کیک قرار گرفته را بردارید. حالا کیک رولت با یک لایه قهوهای رنگ زیبا روبروی شماست. پس آماده درست کردن رولت قهوه هستید.
مرحله دهم: رول کردن رولت قهوه
در این مرحله از تهیه رولت قهوهای باید خامه فرم گرفتهای را که آماده کرده اید را روی تمام سطح کیک پخش کنید.
از کاغذ روغنی که زیر کیک است کمک بگیرید. لبهی کیک که نزدیک شماست را با کاغذ روغنی کمی بلند کنید. شروع به رول کردن کیک کنید. در همان زمان کاغذ روغنی را از روی کیک بردارید. تا وقتی به انتهای لبه دیگر کیک برسید، رول کردن را ادامه دهید. کاغذ روغنی را دور رولت فشار دهید تا شکل رولت حفظ شود.
مرحله یازدهم: برش و سرو رولت
رولت را به ظرف سرو منتقل کنید. با احتیاط کاغذ روغنی را از دور آن بردارید. روی ظرف سرو را با کیسه پلاستیکی یا سلفون بپوشانید. اجازه دهید رولت به مدت حداقل دو ساعت در یخچال خنک شود. سپس آن را برش دهید. حالا آماده سرو است. نوش جان.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/