عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت:برنامه غربالگری وزارت بهداشت که به صورت اینترنتی انجام می‌شود هیچ فایده و اثری ندارد.

دکتر حیدرعلی عابدی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان که به صورت زنده در شبکه اجتماعی اینستاگرام انجام شد گفت: من در این برنامه غربالگری شرکت کردم، اما پس از ضرورت انجام تست آزمایشگاهی برای شرکت در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی متوجه شدم مبتلا به بیماری کویید ۱۹ هستم.

وی افزود: در صورتی که از من تست آزمایشگاهی گرفته نمی‌شد حتی اگر بار‌ها در تست غربالگری وزارت بهداشت به صورت اینترنتی شرکت می‌کردم همچنان بیماری من تشخیص داده نمی‌شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود:بیماری من هیچ گونه علامتی نداشت و حتی با توجه به تخصص دانشگاهی خودم هم من قادر به تشخیص احتمال بروز بیماری در خودم نبودم.

عابدی ادامه داد: من بیشترین حد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کردم، اما با این حال مبتلا به بیماری شدم.

وی افزود خطرناک‌ترین افراد برای اجتماع، بیمارانی همچون من هستند که علامت ندارند یا علائم خفیف دارند این بیماران بیشترین خطر را برای انتشار بیماری ایجاد می‌کنند که شامل ۸۰ درصد بیماران هستند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از اقتصاد دانان معتقد هستند اگر یک قرنطینه کامل در کشور انجام شود و بیماری کاملا مهار شود ضرر‌های اقتصادی آن کمتر از نحوه اجرای فعلی قرنطینه در کشور است گفت:بر اساس نظرسنجی ۵۰ اقتصاددان ۴۹ نفر آن‌ها بر این باورند که بهتر است زنجیره انتقال را با تعطیلی کامل کشور قطع کنیم.

عابدی با اشاره به اینکه نظرات مسئولان در این زمینه چیز دیگری است گفت: پیشنهاد این است که همچون کشور‌های کره جنوبی و هند با تست و بیماریابی گسترده بیماری را کنترل کنیم.

وی افزود باید شرایطی فراهم شود تا مشاغل ضروری هر روز صبح در تست بیماریابی شرکت کنند و در صورت سالم بودن اجازه حضور در جامعه را پیدا کنند، اینگونه شرایطی فراهم می‌شود تا بیماران بدون علامت در جامعه حضور نیابند و موجب گسترش بیماری نشوند.

عابدی انجام این تجربه در کره جنوبی و هند را موفق ارزیابی کرد و افزود: اکنون ما در درمان و کار گروهی مقابله با کرونا موفق هستیم، اما آنچه که در مسیر مبارزه با این بیماری اختلال ایجاد می‌کند عدم انجام تست گسترده و فرآیند بیماریابی است.

وی افزود:اکنون در کشور ما بعد از درمان بیماران پیگیری قرنطینه آن‌ها به خوبی انجام نمی‌شود و این موجب انتشار بیشتر بیماری شده است.

عابدی افزود سرمایه گذاری در زمینه گسترش مراکز تست و آزمایشگاه بیماری کرونا یک سرمایه گذاری مقطعی نیست و می‌تواند در دراز مدت و در سایر بحران‌ها بهداشتی و درمانی برای کشور کارآمد باشد وی همچنین از پیگیری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برای ساماندهی وضعیت استخدامی و حقوق  پرستاران و کادر درمانی کشور خبر داد.
 
 
انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام جرف زدن که فایدهای نداره این آقا اگه نماینده مجلس هستن باید برای پزشگان امکان انجام تست را فراهم کنن وگرنه من هم که بی سواد هستم اینو می دونم که باید تست انجام بشه !پس می خواین پزشگان ندونن حتما امکاناتش رو ندارن . پس این آقا به جای حرف زدن هنوز بعد از چهل سال نمیدونه که دوصد گفته چو نیم کردار نیست!