به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، خوشایند مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور و افزایش تقاضای ماسک، با همکاری مراکز دولتی و خصوصی فعال در حوزه خیاطی، تولید ماسک و گان در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان در هر دو بخش دولتی و خصوصی آغاز شد.
او با بیان اینکه هماکنون ۳۱ کارگاه با ۱۹۰ نفر از مربیان، کارکنان و کارآموختگان مراکز آموزش فنی و حرفهای در حال فعالیت هستند افزود: از این تعداد ۱۱ کارگاه در بخش دولتی با ۱۲۱ نفر و ۲۰ کارگاه در آموزشگاههای آزاد با ۶۹ نفر در حوزه تولید ماسک، گان، ملحفه، لباس بیمار و سایر اقلام بهداشتی مشغول به کارند.
خوشایند گفت: برای همکاری با دستگاههای متولی و کادر درمانی در پیشگیری از ابتلا به کرونا، تاکنون بیش از ۲۱۴ هزار عدد ماسک و ۵۰۶ دست گان در کارگاههای آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی تولید شده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان گفت افزود: علاوه بر این تولیدات، تا کنون حدود ۱۷ هزار مورد خدمت از جمله دوخت ملحفه، لباس، کلاه کش دار و لباس بیمارستانی در کارگاههای فنی و حرفهای استان انجام شده است.
خوش آیند گفت: مواد اولیه تولید ملزومات بهداشتی در کارگاههای فنی و حرفهای استان، از سوی نهادهایی همچون شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای استان، خیران استانی و ملی، ستاد عتبات عالیات، سپاه و بسیج تأمین میشود.
او افزود: ملزومات بهداشتی تولید شده در کارگاههای فنی و حرفهای استان به صورت روزانه تولید و در اختیار ستاد مبارزه با کرونای شهرهای استان قرار میگیرد که پس از استریل شدن و بستهبندی، بیشتر آن به مصرف کادر درمانی و بیمارستانها میرسد و بخشی از تولیدات بین اقشار مختلف به ویژه اقشار کم درآمد و آسیپ پذیر به صورت رایگان توزیع و بخش دیگر نیز برای توزیع عمومی، تحویل داروخانه میشود.
انتهای پیام / ط ا