عاطفه صوفی ُکارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از همدانگفت: مصرف تنقلات شیرین و نمکی ازجمله بیسکویت، شیرینی، شکلات، چیپس و پفک موجب چاقی میشود.
او افزود:غذاهای مختلفبعد از مصرف در بدن فرآیند متابولیسم متفاوتی را طی میکند و تاثیر متفاوتی روی گرسنگی و مقدار کالریی مصرفی دارند .
این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی با بیان به اینکه ماهیهای چرب مانند سالمون سرشار از پروتئین و امگا ۳ هستند و مانع چاقی میشوند تاکید کرد:سبزیجات برگ دار از جمله کاهو، کلم، به دلیل خواص کم کالری و کربوهیدرات موجب افزایش حجم غذا و کاهش اشتها میشود.
این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در ادامه گفت:در دوران قرنطینه خانگی مصرف مایعات به ویژه آب و نوشیدنیهای بدون شکر برای پیشگری از چاقی مفرط مناسب است.
انتهای پیام/م