سرهنگ مرادی اقدامات پلیس برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در پایتخت را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت با اشاره به اجرایی شدن گام دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی از ۳۰ فروردین ماه در شهر تهران، در خصوص جزئیات این طرح، گفت: تمام مالکان و متصدیان صنفی برای فعالیت مجدد باید به سایت وزارت بهداشت (Salamat.gov.ir) مراجعه و با ثبت مشخصات کلی واحد صنفی خود، نسبت به تکمیل فرم تعهد نامه مبنی بر رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی اقدام کنند.

وی افزود: صنوفی که اطلاعات خود را در سایت وزارت بهداشت وارد نکنند، امکان فعالیتشان وجود نخواهد داشت، چرا که فاصله گذاری اجتماعی به معنای ساده یعنی هر واحد صنفی که در حال ارائه خدمت به شهروندان است هم باید متضمن سلامت خود و مشتریانش باشد و هم به فعالیت اقتصادی بپردازد.

این مقام انتظامی ابراز داشت: بازرسان معاونت اماکن و اتاق اصناف به همراه اتحادیه‌ها و دفاتر خدمات سلامت در بخش خصوصی و همچنین کارشناسان اداره بهداشت در این طرح ناظر بر اصناف هستند.

وی با بیان اینکه اصنافی که در سایت (Salamat.gov.ir) ثبت نام می‌کنند تعهداتی را می‌پذیرند، تصریح کرد: یکی از این تعهدات رعایت پروتکل هاست و تمام صنوف باید فرم تعهد نامه را تکمیل و به مبادی مربوطه ارائه دهند و در غیر این صورت برابر قوانین و مقررات با آن‌ها برخورد قانونی می‌شود.

سرهنگ مرادی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از بند‌های این پروتکل‌ها عدم دریافت وجوه نقد از مشتریان است، اظهار داشت: به متصدیان پیشنهاد شده است با نصب اپلیکیشن‌های بانکی و یا تهیه دستگاه‌های کارتخوان، وجوه را از مشتریان خود دریافت کنند.

وی گفت: از دیگر مواردی که صنوف می‌بایست رعایت کنند، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از ازدحام افراد به داخل واحد‌های صنفی، استفاده از موانعی همچون میز برای جلوگیری از ورود افراد به داخل صنوف است.

این مقام انتظامی تاکید کرد: متصدیان واحد صنفی به رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک، دستکش، ضدعفونی کننده‌های الکلی و یا آب ژاول ملزم هستند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس پایتخت در خصوص نحوه و چگونگی فروش الکترونیکی محصولات خانگی، توضیح داد: با توجه به تعاملات سازمان بهداشت با بخش الکترونیک سازمان صمت، مقرر شده است، تمام کسانی که بخواهند در فضای مجازی فعالیت کنند، باید دارای جواز کسب از اتحادیه، اتاق اصناف و اماکن باشند و هرگونه فعالیت زیر زمینی و خانگی بدون جواز فعالیت ممنوع است.

سرهنگ مرادی پیرامون فعالیت صنوف اغذیه، فست فود و رستوران‌ها خاطر نشان کرد: متصدیان این صنوف فقط در صورت دارا بودن شرایط و امکانات غذایی بیرون بر با رعایت مقررات بهداشتی تا اطلاع ثانوی اجازه فعالیت دارند در غیر این صورت هرگونه خدمات دهی از سوی این صنوف که منجر به تجمع افراد در محل‌های کسب و کارشان شود بر اساس گام دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی ممنوع بوده و با صنوف متخلف برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار