متخصصین طب سنتی عنوان می‌کنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذا‌های خون‌ساز مانند شیرینی‌ها، آجیل، کیک و خامه زیاد، پرهیز شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در متون طب ایرانی از غذا‌هایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذا‌های ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.

مصرف این غذا‌ها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.

از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده‌است.

اشتباهات خطرناک بعد از غذا خوردن

نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سکته
سیگار کشیدن: اسیدی شدن محیط معده

همچنین متخصصی طب سنتی توصیه می‌کنند حداقل ۲ ساعت بعد از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار