جاری شدن سیلاب و بارش شدید باران در برخی از شهرستانهای استان منجر به رعب و وحشت مردم روستاهای در معرض سیلاب شد و شدت این سیلاب آن قدر زیاد بود که برای ساعاتی جادههای محور سبزوار – شاهرود و سبزوار – جغتای به دلیل آب گرفتگی مسدود شد.
یکی از اهالی روستای بهانگر شهرستان داورزن میگوید: ارتفاع آب در رودخانه به طور بی سابقهای افزایش یافت و این اتفاق عجیب آن قدر غافلگیرانه بود که هیچ کس فکر نمیکرد سطح آب تا این اندازه بالا بیاید که از دیوار ساحلی بالا برود و خودروهای پارک شده را با خود ببرد.
پس از انتشار فیلم سیل ویرانگر در روستای بهانگر در فضای مجازی از صبح دیروز گروههای مردمی از شهرستان سبزوار برای کمک رسانی و تامین بخشی از اقلام مورد نیاز به این روستا اعزام شدند.
سبحانی فر، نماینده سبزوار در مجلس نیز گفت: مدیرعامل آب منطقهای استان برای بررسی وضعیت در شهرستان سبزوار حضور یافته است، زیرا در پی بارشها دو سد مهم کمایستان و یام در شهرستانهای جغتای و جوین سرریز شدند و بازدیدهای میدانی از این دو سد انجام شده است.
او ادامه داد: از رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به صورت مکتوب درخواست شد که تیمهایی را برای بررسی میزان خسارت به این شهرستان اعزام کنند.
مهدی ناصری فرماندار کلات گفت: در اثر جاری شدن سیل شب یک شنبه، بخشی از خطوط فیبر نوری در مسیر قوچان - درگز آسیب دیده که موجب قطع شبکه دیتا، اینترنت تلفن همراه و ثابت در شهرستان کلات شده است.
علی فراهی فرماندار درگز نیز گفت:خطوط تلفن همراه و اینترنت تلفن ثابت در این شهرستان قطع شده و ارتباط تلفن ثابت نیز به سختی و با محدودیت برقرار میشود. این اختلال مربوط به وقوع سیل در مسیر خطوط فیبر نوری شهرستان قوچان است.
اسماعیل نیا مدیر آبفای روستایی خوشاب نیز گفت: لوله آب اصلی مجتمع آب رسانی بینالود به روستاهای شهرستان خوشاب و نیشابور در مسیر راه هنگام اجرای یکی از طرحهای شرکت گاز شکسته شده بود و به علت جاری شدن سیلاب فرصتی برای ترمیم لولهها نشد.
او ادامه داد: تا اطلاع ثانوی آب سه روستا از سمت خوشاب و چهار روستا از سمت نیشابور قطع خواهد بود.
عفتی رئیس راهداری وحمل ونقل جادهای قوچان گفت:براثربارشهای شدید و جاری شدن سیل در محورهای روستایی قوچان، بیش از ۵۰۰ میلیون تومان خسارت به راههای روستایی واردشد.
صفایی فرماندار فریمان گفت:بارشهای شدید باران سد فریمان را سرریز کرد و برای مدیریت بارشها دریچههای تخلیه آن باز شد.
مفیدی فر رئیس راهداری و حمل و نقل جادهای نیشابور گفت:ادامه بارندگیهای شدید طی چند روز گذشته در نیشابور منجر به مسدود شدن محور نیشابور به کاشمر شد.
همچنین در پی بارندگیهای شدید و وقوع سیلاب چند روزه در کال دهنو و احتمال ریزش دیوار در محدوده روستای ده حلاج بنا به دستور شهردار نیشابور گروههای آتش نشانی برای هشدار تخلیه در این روستا حضور یافتند.
مهمیز مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت:۴۰۰ میلیارد ریال خسارت به مزارع و باغهای این شهرستان براثر بارندگی و جاری شدن سیل وارد شد.
یوسفیان رئیس راهداری وحمل ونقل جادهای بردسکن گفت: بارندگیهای اخیر ۲۰ میلیارد ریال خسارت به راهها وابنیه فنی در محورهای مختلف این شهرستان وارد کرد.
سرگرد احمدی جانشین فرمانده پلیس راه بردسکن گفت: محور ترانزیتی بردسکن به طبس کیلومتر ۳۵ آب نمای کال دهان قلعه که براثر وقوع سیل مسدود شده بود پس از تلاش ۹ ساعته راهداران بازگشایی شد.
شایان ذکر است: محور خواف- سلامی و تایباد- باخرز پس از سیلاب دیروز بسته شد.
انتهای پیام//م.م