به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کالباس مرغ را در خانه تهیه کنید تا از مواد تشکیل دهنده آن و سلامت کالباس اطمینان داشته باشید تهیه کالباس مرغ خانگی آسان است.
مواد لازم:
مرغ درشت یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه درشت
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
سایر ادویهها در صورت تمایل
باقلا یامغز پسته ۱ قاشق غذا خوری
هویج قطعه قطعه شده و پخته ۱/۵ قاشق غذا خوری
سلو فون ۱ متر
طرز تهیه:
پوست و چربی و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید. مغز نان ساندویچی را خیس کرده و با نمک و ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک سر سلو فون (من از مارک لایه محافظ پیام استفاده میکنم) را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا (یا پسته) و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد. وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمیدهد.
بعد به کمک دست سلوفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید و در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد. سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید و، چون براحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمیشود یکسر کالباس را با سیمهای مخصوص بسته بندی محکم ببندید و از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار میدهید سفت باشد سپس سر دیگر را هم با همان سیمها ببندید.
ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید. نگته مهم این است که آب حدافل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود.
بعد از اینکه پخته شد کالباس رادر یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمیخورد.
بهترین روش جایگزین سلوفون، استفاده از روده گوسفند است که متاسفانه دسترسی به آن مشکل میباشد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/