اعطا درباره آخرین اقدام‌های مدیریت شهری در مقابله با کرونا توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در نشست خبری مجازی خود با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه شورای شهر تهران امروز جلسه هم اندیشی اعضای شورا به شکل غیر رسمی و مجازی برگزار شد، گفت: چند طرح و تبصره و لایحه در جلسه هم اندیشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و باید به این نکته تأکید کنم که قانون و آیین نامه شورای شهر تهران این اجازه را نمی‌دهد که به شکل مجازی جلسه‌های شورا برگزار شود.

سخنگوی شورای شهر تهران در تشریح عملکرد کمیته نظارت بر عملکرد شهرداری در زمان شیوع ویروس کرونا گفت: برای تشدید نظارت بر عملکرد مدیریت شهری در مقابله با کرونا کمیته‌ای در شورای شهر تهران تشکیل شد که اولین جلسه آن به منظور تدوین دستورالعمل بود و جلسه دوم با حضور مدیران شهری در شورای شهر برگزار شد و باید به این موضوع تأکید کنیم این کمیته در شورای شهر تهران تنها کار نظارتی دارد.

اعطا در تشریح آخرین وضعیت حمل و نقل عمومی در روز‌های کرونایی پایتخت گفت: درباره حمل و نقل عمومی دیدگاه‌های مختلفی مطرح شد که بسیاری از آن‌ها به دلایل مختلف پذیرفته نشد، اما اگر بخواهیم فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود، در حدود ۴۵۰ هزار نفر و یا ۵۰۰ هزار نفر در روز باید از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

او با اشاره به آمار سفر با مترو در روز یکشنبه گفت: روز یکشنبه ۳۳۳ هزار نفر از مترو استفاده کردند و باید بدانیم اگر تردد از تعداد ۵۰۰ هزار نفر در روز بیشتر شود دیگر نمی‌توانیم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم و باز هم نباید فراموش کنیم که کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی واقعیتی است که برای حل آن نیاز به کمک‌های دولت داریم.

او در واکنش به خبر تزریق ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی تا اردیبهشت ماه گفت: پیش بینی ما این است که تزریق ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تا اردیبهشت ماه امکان پذیر نیست، اما می‌توانیم در این بازه زمانی از مینی بوس‌های آماده تولید شده بهره ببریم.

سخنگوی شورای شهر تهران افزود: پیک‌های زمانی و گلوگاه‌های تراکمی در حمل و نقل عمومی مانند مترو کرج ازدحام جمعیت را ایجاد می‌کند که در این شرایط می‌توان از طرح شناور شدن ساعت کار اداره‌ها بهره برد تا پیک تراکم زمانی را از بین ببریم.

اعطا ادامه داد: سرفاصله حرکت قطار‌ها به احتمال زیاد در هفته آینده در خط ۲ به ۳ دقیقه کاهش پیدا کند تا گلوگاه ازدحام مترو کرج کاهش یابد.

او با اشاره به طرح رزرو صندلی اتوبوس و حواشی به وجو آمده برای اجرای این طرح افزود: اجرای طرح رزرو اتوبوس با استفاده از ناوگان خارج از اتوبوسرانی است و تغییر یا خللی در سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی ایجاد نمی‌شود.

سخنگوی شورای شهر تهران در تشریح ساز و کار انتخاب دستفروشان برای پرداخت بسته کمک معیشتی گفت: اصل طرح ارائه بسته معیشتی به دستفروشان با همکاری بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران شروع شد و ما نیز از این طرح استقبال و تشکر می‌کنیم.

اعطا ادامه داد: مشخصات دستفروشانی که در مورد توزیع بسته کمک معیشتی نارضایتی داشتند مورد بررسی قرار گرفت و ما این اقدام را رسانه‌ای نکردیم، اما باید به این موضوع تاکید کنم که در شهرداری تهران جریان سوئی برای پرداخت بسته کمک معیشتی برای دستفروشان وجود ندارد.

او با اشاره به بررسی‌های انجام شده برای کمک به دستفروشان گفت: بررسی‌ها نشان داد که میزان خطا در روند پرداخت بسته کمک معیشتی به دستفروشان بالاست و ما این موضوع را در شورای شهر تهران پیگیری می‌کنیم تا خطا در پرداخت بسته معیشتی به دستفروشان کاهش یابد.

او در واکنش به حواشی اظهار نظر‌های متفاوت از سوی اعضای شورای شهر تهران در بحث کرونا گفت: اگر ما در شورای شهر تهران در ابتدای شیوع ویروس کرونا نظر بر تعطیلی مترو داشتیم، به دلیل آن بود که هوای داخل مترو بسته است و این هوای بسته موجب شیوع ویروس کرونا می‌شود و اعتقاد من این است که اظهار نظر‌ها در این شرایط را به تشویش اذهان عمومی مربوط نکنیم.

سخنگوی شورای شهر تهران در تشریح کاهش درآمد‌های مدیریت شهری بیان کرد: بودجه شهرداری در سال جاری ۳۰ هزار میلیارد تومان است که سه دوازدهم آن رقمی در حدود ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که ما برای این بودجه ۳ طرح را پیش بینی کردیم که یکی از آن‌ها این است در بدترین پیش بینی تحقق درآمد، ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، پیش بینی متوسط ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و در خوش بینانه‌ترین حالت ممکن ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان محقق می‌شود که مشاهده می‌کنید با ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان فاصله زیادی دارد و این موضوع جای نگرانی دارد.

اعطا ادامه داد: برای حل مشکل مالی باید به دنبال شناسایی و جذب منابع مالی جدید برویم و در جلسه آینده شورای شهر تهران خزانه دار شورا جزئیات بودجه را اطلاع رسانی می‌کند.

سخنگوی شورای شهر تهران در واکنش به ممنوعیت ساخت و ساز در پایتخت گفت: معاونت شهرسازی پیش از تعطیلات نوروز بخشنامه‌ای صادر کرد که ساخت و ساز تا انتهای ۱۶ فروردین ماه ممنوع است و این اقدام نیز زیاد به بیماری کرونا مربوط نبود و این اقدام هر ساله انجام می‌شد.

اعطا با اشاره به به ساخت و ساز در پایتخت با توجه به ممنوعیت آن در پایتخت گفت: در پیگیری‌ها مشخص شد ساخت و ساز‌های غیر قانونی بیشتر در بخش خصوصی انجام شده و باید به این نکته تاکید کنم که برای ادامه ممنوعیت ساخت و ساز در پایتخت پس از تاریخ ۱۶ فروردین ماه ابلاغیه‌ای نداشتیم و نمی‌دانیم تصمیم در این حوزه به چه شکل است،اما ما موضوع تعطیلی ساخت و ساز را در کمیته معماری و شهرسازی بررسی می‌کنیم.

او با اشاره به نامه مدیریت شهری به کلانشهر‌های دنیا با مضمون کرونا افزود: فهرستی از کلانشهر‌ها را در نامه‌ای به وزارت امور خارجه ارائه کردیم و قرار شد از طریق سفارتخانه‌های ایران در کشور‌های مقصد این اقدام تعقیب شود.

سخنگوی شورای شهر تهران افزود: ما در شرایط موجود هنوز متن نامه را منتشر نکردیم، اما در این نامه به این موضوع اشاره شده است که در یک کشور ۸۰ میلیون نفری تحریم‌ها اجازه نمی‌دهد در مقابله با بیماری از تمام ظرفیت‌ها بهره برد.

سخنگوی شورای شهر تهران افزود: در بخش ارائه آمار فوت شدگان کرونا شهرداری و شورای شهر تهران مسئول نیستند و در بسیاری از بخش‌های دیگر از ستاد مقابله با کرونا آماری نداریم، اما نظر ما این است که آمار جان باختگان کرونا بر اساس تفکیک استان‌ها اعلام شود و این شکل اعلام آمار سیاست گذاری برای شورای شهر و مدیریت شهری را دشوار می‌کند.

اعطا ادامه داد: برای گذر از بحران کرونا با اتحاد و همکاری می‌توان اقدام موثر تری انجام داد و در این زمینه باید از ظرفیت شورایاران محله‌های پایتخت استفاده شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.