حضور پیدا نکردن شهردار تهران در ستاد مقابله با کرونای شهر تهران موجب شکل گیری اختلاف های بسیاری در مدیریت شهری شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع کرونا مدیریت شهری پایتخت فعالیت و اقدام‌های خود در مقابله با این ویروس را به گونه ای برنامه ریزی، اطلاع رسانی و اجرا کرد که به گفته مدیران شهری و اعضای شورای شهر تهران این شکل برنامه ریزی، اقدام و اجرا در طول مدیریت شهری تهران بی سابقه بوده است.

نکته قابل تامل دیگر این بود که تمام مدیران شهری در نشست های خبری خود از تشکیل ستاد مقابله با کرونای شهر تهران خبر دادند که در زیر مجموعه آن ۵ کارگروه تشکیل شد تا تمام فعالیت‌ها با ساماندهی و سازمان مشخص انجام شود.

حال در کنار وظایف و اختیارات کارگروه‌ها، مدیریت بحران شورای شهر تهران در اولین نشست علنی خود در سال ۹۹ از پیروز حناچی شهردار تهران دعوت کرد تا با حضور در صحن شورای شهر تهران گزارشی از عملکرد ۴۵ روزه شهرداری تهران در مقابله با کرونا و قطع زنجیره آن ارایه کندو در آن جلسه هرچه از زبان حناچی به گوش رسید همان گفته زیر مجموعه ۵ کارگروه ستاد ملی مقابله با کرونا شهر تهران بود.


بیشتر بخوانید: تهدید کرونا را به فرصت بدل می‌کنیم/ جنگ ایران در دو جبهه بیماری و تحریم 


یکی از مواردی که همواره مورد سوال بود چرایی تشکیل کمیته نظارت بر عملکرد شهرداری تهران در مقابله با کرونا بود که در جلسه هیئت رئیسه شورای شهر تهران زهرا صدر اعظم نوری، ناهید خدا کرمی و آرش حسینی میلانی، علی اعطا، مجید فراهانی، الهام فخاری، زهرا نژاد بهرام و شهربانو امانی به عنوان اعضای این کمیته معرفی شدند و تا به امروز تنها ۲ جلسه در این کارگروه تشکیل شده است.


بیشتر بخوانید: تشکیل کمیته ویژه نظارت بر فعالیت ها در مقابله با کرونا 


این حضور نداشتن پیروز حناچی در جلسه‌های ستاد مقابله با کرونای شهر تهران موجب به وجود آمدن اختلاف‌های بسیاری در تصمیم گیری‌ها شد تا جایی که در بسیاری از موارد بین آمار منتشر شده از سوی مدیران این ستاد تناقض‌هایی وجود دارد و این تناقض‌ها به جایی رسید که شهرداری تهران در بسیاری از موارد اطلاع رسانی را از مدیران شهرداری سلب کند و تنها اختیار آن را به مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران بسپارد.

این اختلاف‌ها به ارایه آمار و ارقام محدود نشد و در بسیاری دیگر از موارد شاهد اختلاف در تصمیم گیری‌ها بودیم به گونه‌ای که ستاد ملی مقابله با کرونا بوستان‌ها را تعطیل می‌کند و ستاد مقابله با کرونای شهر تهران بخشنامه بازگشایی آن را ابلاغ می‌کند و از دیگر تناقض‌های مدیریتی در ستاد مقابله با کرونای شهر تهران اجرای طرح ترافیک از سوی شهرداری تهران بود که این تصمیم از سوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا رد شد.


بیشتر بخوانید: بازگشایی بوستان‌ها به روی شهروندان از امروز 


این اختلاف نظر‌ها در تصمیم گیری ها موجب شد یکی از اعضای شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از تهیه و ارسال نامه‌ای به شهردار تهران با مضمون چرایی شرکت نکردن او در جلسه ستاد مقابله با کرونای شهر تهران خبر داد که در آن به دنبال پاسخ شهردار تهران بود.

اما در کنار این اقدام عضو شورای شهر تهران پیش‌تر رئیس شورای شهر تهران در واکنش به تصمیمات ستاد مقابله با کرونای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،با تلخندی گفت: من را هرگاه به جلسه ستاد مقابله با کرونای شهر تهران دعوت کنند می‌روم، اما متاسفانه من را دعوت نمی‌کنند.


بیشتر بخوانید: ماجرای دعوت نشدن هاشمی به جلسه های مدیریت بحران تهران 


در کنار تمام این رفتار‌ها و تصمیم گیری‌ها که بخش بزرگی از آن به دلیل حضور نداشتن شخص شهردار تهران در جلسه‌های مدیریت بحران شهر تهران است شاهد رد آمار‌ها از سوی مدیران شهری در کوتاه‌ترین زمان ممکن بودم تا جایی که رئیس ستاد مدیریت بحران در حوزه تاکسیرانی و تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این حوزه آماری را ارایه کرد که علیرضا قنادان مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران در کوتاه‌ترین زمان ممکن آمار تازه دیگری با ارقام متفاوت ارایه کرد.

حال امروز با گذشت زمان از شیوع ویروس کرونا انتقاد‌ها از عملکرد پیروز حناچی شهردار تهران افزایش پیدا کرده است، اما آنچه که مشخص است گویا شهردار تهران توان شرکت در تمامی جلسات را ندارد به گونه‌ای که شرکت در جلسه‌های هیئت دولت، ستاد ملی مقابله با کرونا و حضور چند دقیقه‌ای در صحن شورای شهر تهران توانی برای او باقی نمی‌گذارد که در جلسه ستاد مقابله با کرونای شهر تهران حاضر شود و به آمار و اطلاعات و مدیریت جانشین خود در این ستاد اکتفا می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
آخه شاید ایشون هم مثل ما داروخانه های محله شون ماسک و دستکش نداشتن که ایمن بیاد جلسه پس تصمیم گرفته نیاد که مثل خانم ابتکار مریض نشه بره قرنطینه توجه کنید بیمارستان نه قرنطینه خانگی
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۹:۵۱ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
شاید ماسک و دستکش و ژل ضدعفونی کننده نداره بیرون نمی یاد باید بهش بسته بهداشتی برسونید تا بیاد در جلسه .
آخرین اخبار