ملک‌زاده بااشاره به شرکت ایران در مطالعه بزرگ جهانی گفت: تا دو ماه آینده می‌توانیم به روش درمان بیماری برسیم.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در اخبار علمی فرهنگی شبکه ۴ با اشاره به اینکه مطالعات متعددی در خصوص بیماری کرونا در ۷۰ دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است، اظهار کرد: برخی طرح‌های تحقیقاتی به صورت شبکه‌ای در بین دانشگاه علوم پزشکی انجام و اطلاعات ثبت می‌شود.

ملک زاده تاکید کرد: یک مطالعه بزرگ در ۷۰ کشور دنیا انجام می‌شود و ۳۰ تا ۴۰ مطالعه قابل قبول در نمونه‌های کوچک در ایران انجام می‌شود، اما باید توجه داشت که تمام این مطالعات به نتیجه قطعی برای درمان نمی‌رسد و باید یک مطالعه بزرگ در بین چندین کشور انجام شود تا به درمان موثر و قطعی ویروس کرونا دست پیدا کرد.

او ادامه داد: بسیاری کشور‌ها تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی در یک مطالعه بزرگ شرکت دارند و ایران به عنوان عضو فعال منطقه شناخته شده و تا یک تا دو ماه آینده می‌توانیم به روش درمان بیماری برسیم.

آغاز مطالعه بیماری برای افراد بدون علامت

ملک زاده تاکید کرد: آزمایش خون از نمونه های کشوری با این هدف انجام می شود که چند درصد از ایرانی‌ها به این ویروس مبتلا و سپس خوب شدند زیرا برخی از افراد بدون علامت بوده و این طرح به ما کمک می‌کند تا بفهمیم که در کجای این اپیدمی قرار داریم این مطالعه از امروز شروع و ظرف دو هفته مطالعه کامل می شود و این طرح در اکثر دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود.

او با اشاره به اینکه ما هنوز درمان موثر در بیماری کرونا را پیدا نکردیم، افزود: نه تنها در ایران بلکه هیچ جای دنیا داروی موثری در درمان ویروس کرونا کشف نشده است نکردند و تا به امروز دارو‌های مصرفی اثر چشمگیری در درمان کووید ۱۹ نداشته است و بیشتر دارو‌های مورد استفاده در درمان کرونا مربوط به آنفولانزا و سایر بیماری‌های ویروسی است.

ملک زاده افزود: در ایران امکان تولید هر دارویی وجود دارد، اما هنوز داروی مورد نظر در درمان کرونا کشف نشده است و به محض اینکه دارو کشف شود ما توانایی تولید آن را در کشور داریم.

او گفت: هیچ کدام از داروهایی که امروز در درمان کرونا مشهور شده و بر سر زبان‌ها افتاده اند هیچ کدام تاکنون به طور قطعی موثر نبوده و برخی از آن‌ها ضرر دارند.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: بیماران کرونایی نباید دنبال دارو باشند همه دارو‌ها در بیمارستان‌ها موجود است و پیش بینی می‌کنیم که ساخت داروی درمان کرونا حداقل دو ماه طول بکشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۱۲:۵۰ ۲۱ تير ۱۳۹۹
آقا الان سه ما از اون تاریخ گذشته میشه یه پیگیری کنید و بگید چی شد اون دو ماه؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
ای خدااا خودت کمک کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
اون موقع هم میگن دو ماه بعد
Netherlands
ناشناس
۱۵:۱۰ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
دو ماه که سهل دو سال دیگه هم ساخته نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
عدنان
۱۱:۲۰ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
خدارا چه دیدی شاید ایران توانست کرونا را درمان کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
خسته شدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
خدا کنه چون دیگر از این وضع خسته شدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۵ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
ان شاء الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۱ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
بیاین همه با هم #یامهدی مددی رو راه بندازیم و از اقا بخواهیم نجاتمون بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۷ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
باسلام تراخدادارویی واکسن برای این بیماری پیداکنیدهمش حرف نباش زودعمل کنید واقعاماکه دوماه هست طوخونه هستیم افسردگی گرفتیم
Iran (Islamic Republic of)
میلاد67
۲۳:۴۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
دو ماه پیش هم گفتن تا آخر فروردین داریوش را می سازیم...!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
داریوش نه - کوروش
آخرین اخبار