به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، جدیدترین آمارها درباره شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا صبح روز جمعه نشان میدهد تاکنون دو میلیون و ۱۸۲ هزار و ۸۲۳ نفر به این ویروس مبتلا شدهاند و از این میان ۱۴۵ هزار و ۵۵۱ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان و انگلیس از کشورهایی هستند که پس از آمریکا بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در جهان را به خود اختصاص دادهاند.
انگلیس روز پنجشنبه مقررات مربوط به محدودیت فعالیت کسب و کارها و برخی محدودیتهای تردد را تمدید کرد و بنابر گزارشها در آمریکا هم احتمالاً طرح فاصلهگذاری اجتماعی تا پایان سال میلادی ادامه خواهد یافت.
آخرین خبرها درباره وضعیت کشورهای درگیر کرونا را در زیر بخوانید:
با ابتلای ۱۲۵۰ نفر دیگر به ویروس کرونا در کانادا، شمار مبتلایان در این کشور به ۳۱ هزار و ۴۰۷ نفر افزایش یافت.
روزنامه انگلیسی گاردین گزارش داد دولت این کشور از کادر درمان خواسته است به دلیل کمبود شدید تجهیزات پزشکی، درمان بیماران مبتلا به ویروس کشنده کرونا را بدون لباسهای محافظ سرتاسری ادامه دهند.
دفتر ریاست جمهوری فرانسه اعلام کرد هیچ نشانهای واقعی وجود ندارد که گزارشهای مطبوعاتی آمریکا در مورد ارتباط ویروس کرونا با آزمایشگاه پژوهشی در ووهان چین را تقویت کند.
شهردار شهر واشنگتن دیسی از تعطیلی مدارس این شهر تا پایان سال تحصیلی جاری در آمریکا خبر داد.
در همین حال «آندرو کومو»، فرماندار ایالت نیویورک گزارش داد که ۶۳۰ نفر دیگر در این ایالت طی شبانهروز گذشته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختهاند.
بر اساس اعلام کومو، ۲ هزار نفر نفر دیگر نیز در ۲۴ ساعت گذشته در این ایالت به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
فرماندار ایالت نیوجرسی آمریکا اعلام کرد ۳ هزار و ۲۵۰ نفر دیگر در این ایالت به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
مقامات ایتالیا از جان باختن ۵۷۵ نفر دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر دادند. شمار مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته با کاهشی قابل ملاحظه ۳۵۵ نفر اعلام شده است.
وزارت بهداشت عراق از ۴۸ مورد جدید ابتلا و یک مورد فوتی دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا خبر داد.
با ابتلای ۱۷۱ نفر دیگر در مصر، شمار مبتلایان به ۲ هزار و ۸۴۴ و با جان باختن ۹ نفر دیگر شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۲۰۵ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت الجزایر گزارش داد که با ابتلای ۱۵۰ نفر دیگر به ویروس کرونا، شمار مبتلایان در این کشور به ۲ هزار و ۴۱۸ نفر رسید.
۳۶۴ نفر در الجزایر تاکنون بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.
فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد با مبتلا شدن ۴ هزار و ۳۵۳ نفر دیگر به کرونا در شبانهروز گذشته، جمع مبتلایان به کرونا در این کشور به ۷۸ هزار و ۵۴۶ نفر رسید.
آمار جان باختگان نیز و با مرگ ۱۲۶ بیمار به یک هزار و ۷۶۹ نفر در ترکیه افزایش یافت.
فخرالدین کوجا گفت در حال حاضر یک هزار و ۱۴ بیمار به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند.
منابع عراقی اعلام کردند عناصر گروه تروریستی داعش در توطئهای جدید قصد دارند تجهیزات پزشکی و ماسکهای آلوده در بین مردم عراق توزیع کنند.
۶۳۰ نفر دیگر به دلیل آلوده شدن در نیویورک آمریکا جان باختند و ۲۰۰۰ نفر نیز به این ویروس کشنده مبتلا شدند.
با گسترش شیوع ویروس کرونا در فرانسه، مسئول هیات سلامت نظامیان در ارتش این کشور اعلام کرد که ۹۴۰ نفر از ۲۳۰۰ خدمه ناو هواپیمابر شارل دوگل به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
نشریه آمریکایی نیوز ویک اعلام کرد به دلیل گسترش شیوع ویروس کرونا در واشنگتن ارتش آمریکا از بیم حملات احتمالی داخلی و خارجی و در صورت لزوم تخلیه کاخ سفید و دیگر دفاتر کلیدی دولت در این شهر، به حالت آمادهباش قرار گرفت.
هلند از جانباختن ۱۴۴ مورد جدید در پی ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر خبر داد و مجموع جانباختگان این ویروس در هلند به شمار ۳ هزار و ۴۵۹ نفر رسید.
همچنین هلند از ابتلای یک هزار و ۲۳۵ مورد جدید به ویروس کرونا خبر داد که با این حساب مبتلایان به این ویروس به شمار ۳۰ هزار و ۴۴۹ نفر رسیده است.
منابع آمریکایی از رکوردزنی آمریکا در شمار تلفات ناشی از ویروس کرونا خبر دادند و اعلام کردند که ۴۵۹۱ نفر بر اثر ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، جانباختهاند.
با ثبت ۵ هزار و ۲۵۲ مورد جدی ابتلا به ویروس کرونا در اسپانیا، آمار کل مبتلایان به ۱۸۸ هزار و ۶۸ نفر رسید.
با ثبت ۴۰۷ مورد جدید ابنلا به ویروس کرونا در اندونزی، شمار کل مبتلایان به ۵ هزار و ۹۲۳ نفر رسید.
سازمان ملل اعلام کرد دست کم ۳۰۰ هزار آفریقایی در اثر پاندمی کرونا جان خود را از دست میدهند.
آبه شینزو، روز جمعه از مردم ژاپن خواست برای کنترل سرعت شیوع ویروس کرونا در منازل خود بمانند.
دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا اعلام کرد در شبانهروز گذشته شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۳۱ هزار و ۷۸۱ نفر افزایش یافت و شمار جان باختگان نیز به ۲ هزار و ۳۰۱ نفر رسید.
شاخص انتقال کرونا در آلمان کاهش یافت.
رئیس موسسه رابرت کخ گفت: این شاخص از یک و دو دهم به هفت دهم رسیده است. شاخص انتقال کرونا از افراد آلوده به دیگران با حرف اختصاری (R) شناخته میشود. این بدان معناست که تا پیش از این هر فرد بیمار بیش از یک نفر را آلوده میکرد و اکنون این شاخص به زیر یک نفر رسیده است که نشان میدهد، مهار و کنترل انتقال ویروس در جامعه با موفقیت مواجه بوده است.
سخنگوی وزارت بهداشت کشورمان اعلام کرد در بیست و چهار ساعت گذشته، ۱۴۹۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و بدین ترتیب مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷۹۴۹۴ نفر رسید.
او افزود تا امروز ۴۹۵۸ نفر از بیماران جانباخته و از سوی دیگر ۵۴۰۶۴ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شدهاند.
با ثبت ۴ هزار و ۷۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در روسیه، شمار کل مبتلایان در این کشور به ۳۲ هزار و ۸ تن رسید. همچنین ۴۱ مورد جدید مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در روسیه ثبت شد.
با ثبت هزار و ۲۹۰ مورد جدید مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در چین، در مجموع ۴ هزار و ۶۳۲ نفر در این کشور در اثر این بیماری جان باختند.
وزارت بهداشت بلژیک اعلام کرد با ثبت ۳۳۱ مورد جدید، تعداد کل قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۵۱۶۳ نفر رسید.
دومنیک راب، وزیر خارجه انگلیس که در غیاب بوریس جانسون که به کرونا مبتلاست سرپرستی دولت را در دست دارد، گفت: بررسیها نشان داده است تعطیلی کشور آثار مفیدی داشت و حجم افراد مراجعهکننده یا بستریشده در بیمارستانها را در مقایسه با قبل از زمان ایجاد محدودیتها کاهش داد.
او برگرداندن شرایط کشور را به حالت عادی زود هنگام دانست و افزود: با اینکه میدانیم این تصمیم برای اقتصاد کشور بسیار زیان بار است، ناچار به اجرای آن هستیم و لغو محدودیتها را با توجه به شرایط همهگیری ویروس کرونا در کشور موجب از بین رفتن دستاوردها میدانیم.
موسسه رابرت کخ اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با سه هزار و ۳۸۰ نفر افزایش به ۱۳۳ هزار و ۸۳۰ نفر رسید.
این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جانباختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با ۲۹۹ نفر افزایش به سه هزار و ۸۶۸ نفر رسید.
"فرانچسکو بوچا" وزیر امور منطقهای ایتالیا با اشاره به گسترش ویروس کرونا در این کشور و تدابیر دولت ایتالیا به منظور مقابله با آن از جمله اعمال تعطیلیهای گسترده در بخشهای مختلف اقتصادی در سخنانی گفت: من تمایل به خروج از این محدودیتها را درک میکنم، اما اعداد و ارقام مربوط به آلوده شدن تعداد شهروندان به ویروس کووید-۱۹ به ما میگوید هنوز در شرایط اضطراری و فوق العاده بسر میبریم؛ بنابراین استاندارانی که میخواهند مشاغل بازگشایی شود، خودشان هم مسئولیت این کار را برعهده بگیرند.
پلیس ترکیه ۳۰۳ نفر را به اتهام انتشار خبرهای کذب و تحریک آمیز در شبکههای مجازی درباره بیماری کرونا بازداشت کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه آکشام چاپ ترکیه، وزارت کشور ترکیه اعلام کرد در ۳۱ روز اخیر با بررسی ۵ هزار و ۶۰۳ صفحه در شبکههای اجتماعی ۷۶۵ مظنون را که خبرهای کذب و تحریک آمیز درباره مسئله شیوع کرونا منتشر میکردند شناسایی و ۳۰۳ نفر را بازداشت کرده است.
کارگروه کنترل و پیشگیری از بیماری شهر ووهان اعلام کرد در شمارش تلفات ویروس «کووید۱۹» در این شهر اشتباه رخ داده و شمار جانباختگان را افزایش داد.
به گفته مسئولان چینی، دلیل اصلی افزایش رقم تلفات این بوده که تعدادی از بیماران نتوانسته بودند به بیمارستان بروند و تعدادی نیز جا افتاده بودند.
بدین ترتیب شمار کل تلفات ویروس کرونا در شهر ووهان، با افزایش ۱۲۹۰ نفری به رقم ۳۸۶۹ نفر رسید. تعداد ۳۲۵ نفر هم به مبتلایان اضافه شد که تعداد کل بیماران در چین را به ۸۲۶۹۲ نفر افزایش داد.
خبرگزاری فرانسه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: وزارت اقتصاد آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد اقتصاد آلمان که به شدت تحت تأثیر پیامدهای شیوع ویروس جدید کرونا قرار گرفته، از ماه مارس دچار رکود اقتصادی شده است و این رکود تا نیمه سال ۲۰۲۰ ادامه خواهد داشت.
خبرگزاری فرانسه به نقل از نمایندگان محلی گزارش داد آلمان محدودیتهایی را که به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور در نظر گرفته است، تا سوم ماه مه (حدود ۱۶ روز دیگر) تمدید خواهد کرد.
مقامات بخش بهداشت مکزیک روز پنجشنبه از ۴۵۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور و جان باختن ۳۷ نفر بر اثر این ویروس خبر دادند.
به این ترتیب، تعداد کل موارد آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک به شش هزار و ۲۹۷ مورد و شمار جان باختگان به ۴۸۶ نفر رسید.
انتهای پیام/