به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترکیب خوراکیها و عطری که فضای خانه را پر میکند، فوت کوزهگری غذاها و خلق طعمهای جدید همه و همه جان تازه به روح آدم میدهد.
انگار عطر و طعمها در هوا میپیچند وبعد از آن هر چه روح را خراش داده است برای دقایقی فراموش میشود. غذاهای محلی هر شهر، مانند امضایی برای آن شهر است.
بیشتر بخوانید:آموزش آشپزی؛ از مرغ پرتقالی و فاج تا خورش سماق و توپ موز
طرز تهیه کوکوی پاغازه غذای محلی کرمانشاه
طرز تهیه پلو انبه به ۲ روش معروف
طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه و عالی
طرز پخت مانی پلو غذای خوش طعم دامغانی
بفرمایید «آش محلی» همدان/ از «آش سماق» تا «آش ترش»
طرز تهیه کرامبل سیب یک میان وعده عالی
طرز تهیه شیرینی آسان و خوشمزه اتریشی
طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه
بستنی چوبی هندوانه + دستور تهیه
طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید
لقمه موز و بادام زمینی + دستور تهیه
انتهای پیام/