یک شرکت تولیدکننده پروانه‌های مورد استفاده در هلیکوپترها، از نانوپوشش برای افزایش دوام تیغه‌های موتور در پره اصلی هلیکوپتر و همچنین پره موجود در دم استفاده کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  یک شرکت تولیدکننده پروانه‌های مورد استفاده در هلیکوپترها، از نانوپوشش برای افزایش دوام تیغه‌های موتور در پره اصلی هلیکوپتر و همچنین پره موجود در دم استفاده کرده است.

مشتریان این شرکت  ممکن است در حین دریافت سفارشات خود از این شرکت در ابتدای سال ۲۰۲۰ متوجه روکش مات روی پره‌های موتور شده باشند. این شرکت به تازگی از پوشش جدید نانوهیبریدی پلی‌اورتان روی تمام محصولات خود استفاده کرده است به طوری که تیغه‌های موتور در پروانه اصلی و دم هلیکوپتر به این پوشش مجهز می‌شوند.

این پوشش برای ایجاد خاصیت ضدخوردگی روی تیغه‌ها قرار داده می‌شود به طوری که استفاده از آن منجر به افزایش مقاومت سطح نسبت به خوردگی با آب‌نمک شده و همچنین ترک، روی رنگ ایجاد نمی‌شود.


بیشتر بخوانید: آیا ناسا زمین دوم را کشف کرده است؟


این پوشش برای استفاده در برنامه‌های حمل‌ونقل هوایی طراحی شده است. این شرکت از نانوذرات سه‌بعدی برای تولید این پوشش استفاده می‌کند و فرمولاسیون جدیدی که پیش از این در محصولات رنگی به کار گرفته نشده را در این فناوری استفاده می‌کند.

نانوپوششی که تا ۷ ساعت سختی نوک مداد را تحمل  می کند

طبق گفته سازنده این رنگ، این محصول در عین حفظ انعطاف‌پذیری، قادر است تا ۷ ساعت سختی نوک مداد را تحمل کند. در آزمایش‌های اسپری نمک براساس استاندارد ASTM، این پوشش ۴۰۰۰ ساعت در شرایط محیط نمکی تحمل دارد و هیچ زنگ‌زدگی یا تاول در پوشش دیده نمی‌شود. این پوشش حاوی نانوذرات در برابر خوردگی شیمیایی نیز مقاوم است، نتایج آزمایش‌ها نشان داده است که این پوشش براساس استاندارد ASTM D۴۷۵۲ در حلال‌ آلی مقاومت بالایی از خود به نمایش گذاشته است.

مصرف‌کنندگان این فناوری دیگر شاهد ترک روی رنگ یا پوسته دادن رنگ در بیشتر محیط‌ها نخواهند بود و این نانوپوشش می‌تواند سطح را در محیط‌های خشن و سخت حفظ کند. این نانوپوشش روی بالاترین سطح محصول به‌عنوان یک لایه اضافه روی رنگ، به کار می‌رود.

هیچ هزینه اضافه‌ای برای ایجاد این نانوپوشش از مشتریان گرفته نمی‌شود. تنها مشتریانی که محصولات خود را برای تعمیرات غیر از رنگ آمیزی به این شرکت می‌فرستند می‌توانند با هزینه بسیار کمی از این نانوپوشش در محصول خود استفاده کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: حمل و نقل ، نانو ذرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار