به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کرمانیها کاچی فوق العادهای دارن که توش انواع گیاهای دارویی استفاده میشه. میتونین با درست کردن این ادویه کاچی هاتونو خوشمزهتر و مقویتر کنین. در ادامه با روش تهیه این کاچی مقوی آشنا خواهید شد.
مواد لازم
زیره سبز ۱ قاشق غذا خوری
زیره سیاه ۱ قاشق غذا خوری
تخم شوید ۱ قاشق غذا خوری
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری
هل سبز ۱ قاشق غذا خوری
هل باد ۱ قاشق غذا خوری
تخم خرفه ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
همهی موادو داخل آسیاب بریزین و آسیاب کنین.
سایر نکات
گاوزبان و گلرنگ و بابونه هم میتونین دم کنین و به جای آب داخل کاچی بریزین.
زعفرون هم که عالی میکنه کاچی رو.
از هر قاشقی میتونین استفاده کنین.
این مقدار مواد یه عالمه ادویه میده بهتون که بارها و بارها میتونین یه قاشق ازش داخل کاچی بریزین.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/