وی با اشاره به این که اتحادیه بارفروشان باید متخلفان را به سازمان تعزیرات معرفی میکرد، گفت:براساس اعلام اتحادیه بار فروشان ۵ نفر از محتکران مرکبات از جمله لیموشیرین و پرتقال در یکی از استان های کشور شناسایی شده اند، اما اتحادیه باید این ۵ نفر را به سازمان معرفی میکرد تا سازمان بتواند به این موضوع ورود کند.
رایگانی تصریح کرد:متاسفانه تاکنون اتحادیه هیچ گونه اسم و آدرسی از این افراد به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال نکرده است.
وی ادامه داد:طبق قانون نظام صنفی، اتحادیهها بابد متخلفین را به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی کنند تا سازمان بتواند به موضوع ورود کند و این مساله ربطی به ورود قوه قضاییه ندارد.
سخنگوی تعزیرات حکومتی گفت: براساس اعلام گشتهای سازمان تعزیرات، از انبار مرکبات حدود هزار و ۲۰۰ تن میوه کشف شده است که براساس گفته مدیرکل تعزیرات استان فارس این اقلام توسط خود استان از امروز در میادین میوه و تره بار توزیع میشود.
وی بیان کرد: سازمان تعزیرات حکومتی یک سازمان رسیدگی کننده است، اما حضور ما در خرده فروشیها آنچنان اثرگذار نخواهد بود تا زمانی که سرمنشا تخلفات را پیدا نکنیم.
رایگانی تصریح کرد: ۵ نفر از محتکران مرکبات شرایط موجود را درک نکرده و میوهها را به قیمت ۲۰ هزار تومان به خرده فروشان عرضه کردند و ما نباید این توقع را داشته باشیم که خرده فروش میوه را کمتر از ۳۰ هزار تومان به فروش برساند.
وی ادامه داد: قانون گذار به صورت شفاف وظایف هر دستگاهی را مشخص کرده است و سازمان تعزیرات به عنوان مرجع رسیدگی است و نه مرجع نظارت کننده یعنی سازمان حکم را صادر می کند.
سخنگوی سازمان تعزیرات با بیان این که تاکنون حدود ۷ میلیون ماسک کشف شده است، گفت:این تعداد اقلام پس از کشف به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شد و توزیع آن نیز بر عهده وزارت بهداشت است.
وی در پایان تاکید کرد:معرفی افراد متخلف ارتباطی به قوه قضاییه ندارد و قوه قضاییه در تعیین تخلفات اصناف صلاحیت ندارد و تعیین صلاحیت صنفی برعهده سازمان تعزیرات است.
انتهای پیام/