مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تولید محصولات گلخانه‌ای دراستان اصفهان ۱۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمدرضا رییس زاده مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با افزایش ۲۱۳ هکتار به گلخانه‌ها سطح زیر کشت از ۱ هزارو ۸۲۰ هکتار به ۲ هزارو ۳۵ هکتار افزایش یافته است.

احمدرضا رییس زاده افزود: توسعه کشت، افزایش ۴۰ هزارتنی محصولات سبزی و صیفی، چون گوجه فرنگی، خیار، بادمجان، فلفل دلمه‌ای و کدو را در استان همراه داشته است.

او گفت: با توسعه سطح زیر کشت میزان تولید محصولات گلخانه‌ای سبزی و صیفی از ۳۳۰ هزارتن در سال به ۳۷۰ هزارتن افزایش یافت.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان همچنین افزود: در شرایط شیوع بیماری کرونا تمامی واحد‌های تولیدی گلخانه‌ای استان براساس بخشنامه‌ها و قرارداد‌ها نکات بهداشتی را درتمامی مراحل فرایند تولید رعایت می‌کنند تا محصول سالم به مشتری برسد.

رییس زاده بااشاره به خسارت‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا به واحد‌های گلخانه‌ای زینتی گفت: با کاهش فروش گل در این روز‌ها واحد‌هایی که خسارت دیده اند با تهیه گزراش از میزان خسارت، جهاد کشاورزی استان در حال پیگیری برای پرداخت خسارتهاست.

۳ هزارو ۵۰۰ واحد گلخانه‌ای با اشتغال ۲۰ هزار نفر در استان فعالیت می‌کند.
میزان صادرات محصولات گلخانه‌ای استان به کشور‌هایی مانند روسیه و حاشیه خلیج فارس سالانه ۵۰ هزارتن است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.