در گزارش زیر طرز تهیه یک شیرینی ساده خانگی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،خیلی از خانم‌ها دوست دارند شیرینی را خودشان در خانه تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید. علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روز‌های قرنطینه خانگی، شیرینی درست کردن کار وقت‌گیری باشد.

شیرینی کنجدی خانگی بدون نیاز به فر + طرز تهیه

مواد لازم:

کنجد: یک ونیم پیمانه
شکر: یک پیمانه
عسل: سه قاشق غذاخوری
روغن: دو قاشق غذاخوری
زعفران حل‌شده در آب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه کنید و در آخر کنجد را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کنجد‌ها کمی طلایی شوند.

۲. یک سینی را چرب کنید، حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن برش دهید. سوهان کنجدی را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید کنید.

فوت کوزه‌گری:

قبل از ریختن سوهان در سینی یک قاشق از آن را در سینی بریزید، اگر زود بست و زیر زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت بماند.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شیما
۰۰:۱۸ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
این عکس شیرینی کنجدی نیست اولا، دوما اب نبات کنجدی با چای خورده میشه مثل اب نبات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۴ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
تصویر شیرینی مطابقت با متن نداره ها