اکبری بهدان مسول واحد تولیدی کیک و کلوچه کیانسه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: در سال ۸۳ پس از اخذ مجوزهای بهداشتی با ۲۵ میلیون تومان سرمایه اولیه ، تولید کیک و کلوچه را شروع کردیم.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر با ۶ نیروی کار در واحد تولیدی فعالیت می کنند افزود: روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم، محصولات خبازی از قبیل: زنجبیل سنتی، کیک، شیرینی، شیرینی سنتی تولید می شود.
اکبری بهدان با اشاره به اینکه میزان تولید هر کدام از محصولات وابسته به فصل است ادامه داد: در فصول پاییز و زمستان میزان تولید کیک و در فصول بهار و تابستان میزان تولید زنجبیل افزایش می یابد.
مسؤل واحد تولید کیک و کلوچه کیانسه گفت: محصولات تولیدی در شهرستانهای سربیشه، نهبندان، مود، اسدیه و بیرجند توزیع می شود.
اکبری بهدان گفت: به دلیل نبود بودجه و سرمایه امکان بسته بندی شکیل و زیبا نیست و مجبوریم محصولات مان را با سلفون بسته بندی کنیم.
او با اشاره به اینکه برای تهیه دستگاه بسته بندی به ۷۰ میلیون تومان بودجه نیازمندیم ادامه داد: در صورت وجود سرمایه امکان افزایش تولید در واحد تولیدی فراهم می شود.
انتهای پیام / ط ا