به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، باقر باقری مدیر جهادکشاورزی بن گفت: کشت پیاز از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اواسط اردیبهشت در این شهرستان ادامه دارد، که امسال به خاطر شرایط آب و هوایی از فروردین ماه آغاز گردیده است.
او افزود: متوسط برداشت پیاز ۸۰ تن در هکتار است و پیشبینی میشود امسال با توجه به افزایش سطح زیر کشت و عملکرد بالاتر میزان بیشتری پیاز از مزارع این شهرستان تولید شود و راهی بازار مصرف شود.
باقری اضافه کرد: با توجه به اینکه کشت پیاز در این شهرستان به صورت نشائی انجام میگیرد اقلامی از قبیل فلات و پی اس در منطقه کشت میشود.
او ادامه داد: شهرستان بن با توجه به شرایط مساعد و وجود مزارع مستعد کشتهای آبی یکی از مناطق تولید پیاذر استان بوده و پارسال ۳۵ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت پیاز اختصاص داشته است.
بِن، از شهرستانهای چهارمحال و بختیاری است که مرکز آن (شهر بن) در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرکرد مرکز استان قرار دارد.
انتهای پیام/ف