طرز تهیه پنیر برشته بسیار ساده است، این غذای خوشمزه گیلانی طرفدار زیادی دارد و می‌توانید آن را در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا سرو کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از غذا‌های معروف و سنتی شمال کشور پنیر برشته می‌باشد، شاید اسم این غذا برای شما عجیب باشد، اما شباهت زیادی به انواع املت دارد. شمالی‌ها مخصوصا گیلانی‌ها این غذا را در طول هفته به کرات استفاده می‌کنند.

طرز تهیه پنیر برشته خوشمزه و خوش طعم

 

مواد لازم برای ۲ نفر

پنیر محلی یا (پنیر معمولی) ۵۰۰ گرم
سیر درشت ۲ حبه
کره یا روغن ۵۰ گرم
شوید خشک یا تازه به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه

۱-در ظرفی پنیررا با چنگال له میکنیم و همه‌ی مواد (شوید خشک یا تازه خردشده، سیر رنده شده، تخم مرغ و زردچوبه) بجز کره را به پنیر اضافه میکنیم

۲-ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و کره را درآن آب کنید وقتی کره آب شد مواد مخلوط شده را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید ممکن است آب بیندازد آنقدر هم بزنید تا حالت سفت و خورد شده‌ای داشته باشد. نوش جان


سایر نکات

درضمن این غذا را حتی میتوان در وعده‌ی شام با نان سرو کرد.
ولی در اصل این غذا با سبزی پلو یا باقالی پلو با ماهی سرو میشود

منبع: محشر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.