به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، عضو هیئت علمی و پزشک فوق تخصص چشم و بیماریهای چشمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر این مطلب گفت: با آغاز فصل بهار حساسیتهای چشمی، پوستی و ... شیوع پیدا میکند و در برخی موارد نیز این حساسیتها در شهریور ماه نیز به اوج میرسد و فرد را به شدت درگیر میکند.
سمیرا جلالی فر به یکی از انواع آلرژیهای چشمی اشاره کرد و گفت: نوعی از آلرژی وجود دارد که فرد در طول سال علایم آن را تجربه میکند، اما شدت آن بیشتر در فصل بهار و تابستان است.
او با بیان این که این نوع از آلرژیها بیشتر در پسران زیر ۱۲ سال مشاهده میشود، اظهار کرد: پی گیری و مراجعه به متخصصان چشم برای پیشگیری از عواقب جبران ناپذیر این آلرژیها ضروری است.
او ادامه داد: توجه نکردن و جدی نگرفتن حساسیتهای چشمی ممکن است کودکان را در معرض ابتلا به آستیگمات چشمی، کاهش دید، درگیری قرنیه و تنبلی چشم قرار دهد.
او عنوان کرد: علایم این نوع از حساسیتها به شکل خارش دوطرفه، ترشح و قرمزی و التهاب چشم و گاهی ممکن است با حساسیت بینی، خارش گلو و پوست همراه باشد.
او خاطرنشان کرد: درمان این نوع آلرژیها به شدت علایم بستگی دارد و به طور معمول از قطرههای ضد حساسیت کورتیکواستروئیدی و گاهی داروهای سرکوب کننده ایمنی و کورتون برای درمان استفاده میشود.
جلالی فر به نوع دیگری از حساسیتهای چشمی اشاره کرد و گفت: نوعی از حساسیتهای چشمی وجود دارد که با علایمی نظیر عطسه، خارش گلو، آبریزش دو طرفه، خارش و قرمزی و ... همراه است و تفاوت آن با نوع قبلی در سن است که در این نوع سن بالاتر و جوانان را درگیر میکند و علایم محدود به دو فصل بهار و تابستان است.
او اضافه کرد: در درمان این نوع از آلرژیها به طور معمول از درمان دارویی، آنتی هیستامینها و کورتیکواستروئیدها استفاده میشود.
او تاکید کرد: هر گونه علایم غیر طبیعی چشم را جدی بگیرید تا با درمان به موقع به عواقب جبران ناپذیر آن دچار نشوید.
انتهای پیام/ه