به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه از ایثارگرهای کادر پزشکی و درمانی، همکاری و همراهی مردم و تلاش مجموعه مدیریتی استان که در راستای رفاه و سلامتی مردم گام برمی دارند، تقدیر و تشکر کرد.
او با اشاره به مطالب عنوان شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی استان مبنی بر توجه به ابعاد روان شناختی و عوارض روحی و روانی ناشی از کرونا، خواستار پیگیری ویژه این موضوع و طرح آن در یک کمیته تخصصی به منظور رسیدن به یک دستورالعمل اجرایی واحد شد.
مقام عالی دولت در استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تخصیص هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت برای پرداخت مطالبات معوق بیمارستانهای خصوصی افزود: در این راستا دولت اعتبار مورد نیاز را ابلاغ کرده و ضروری است با تشکیل جلسهای متشکل از مدیران و مسئولین ذیربط سهم استان برای پرداخت طلبها به بیمارستانهای خصوصی مشخص شود و پیگیریهای لازم نیز انجام شود.
رییس شورای اداری استان کرمانشاه با اشاره به مصوبات دولت مبنی بر پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی به شرط تعدیل نکردن کارکنان و پرسنل گفت: این تسهیلات به بیمارستانها هم مشروط به اینکه نیروهای خود را حفظ و از تعدیل آنان جلوگیری کنند، اختصاص پیدا میکند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: با توجه به اینکه تعدادی از مهندسین و پیمانکاران کرمانشاه در عسلویه مشغول کار و فعالیت هستند و این افراد برای تردد به کرمانشاه با مشکل پرواز مواجه هستند، لذا ضرورت دارد که علاوه بر پرواز تهران کرمانشاه که هم اکنون به صورت محدود در حال انجام است پرواز کرمانشاه_ عسلویه و همچنین پرواز کرمانشاه _ مشهد دوباره برای هفتهای یکبار راه اندازی شود و برای مابقی پروازها هم در نیمه دوم اردیبهشت ماه تصمیم گیری خواهیم کرد.
بازوند بازگشایی هتلها را به شرط رعایت پروتکلهای بهداشتی و درمانی بلامانع اعلام کرد و گفت: بازگشایی هتلها به شرط اینکه رستورانها و تالارهای خود را بسته نگه دارند، بلامانع است و میراث فرهنگی و گردشگری ملزم به نظارت به روند کاری هتلها برای رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
مقام عالی دولت در استان کرمانشاه با اشاره به آغاز غربالگری مرحله دوم دانشگاه علوم پزشکی برای بحث کرونا گفت: این اقدام کار بسیار ارزشمندی است که استان کرمانشاه هم جزء ۲۱ استان به صورت پایلوت این کار قرار گرفته است و با اجرای آن وضعیت استانها به صورت دقیقتر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
او با اشاره به مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر بسته بودن اماکن مقدس و مساجد گفت: اماکن مقدس و مساجد بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا همچنان تا نیمه دوم اردیبهشت ماه تعطیل هستند، اما بازگشایی کسب و کارهای با ریسک متوسط مانند پاساژها و بازارهای سرپوشیده مشروط بر اینکه تا ساعت ۶ بعداظهر فعالیت داشته باشند و نظارت بر عملکرد آنها صورت گیرد، مانعی ندارد، ولی رستورانهای داخل بازارها و پاساژها به لحاظ اینکه جزء مشاغل پرخطر محسوب میشوند، اجازه فعالیت ندارند.
استاندار کرمانشاه خواستار نظارت بیشتر بر روند فعالیت دفاتر پیشخوان برای فروش سیم کارت و جلوگیری از ازدحام مردم در این راستا شد.
او گفت: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا کلیه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مانند آموزش و پرورش تا اطلاع ثانوی به لحاظ آموزش حضوری تعطیل است و کلاسها به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد شد، همچنین تشکیل کلاسهای مقطع دکترا از اول اردیبهشت با رعایت دستورالعملهای بهداشتی بلامانع است.
او گفت: دولت برای تسهیل در حمل و نقل عمومی و تردد مردم در نظر دارد که ۳۷۰ دستگاه اتوبوس به استانها اختصاص دهد که ضروری است مسئولین ذیربط در استان اقدامات و پیگیریهای خود را برای گرفتن سهم کرمانشاه در این زمینه انجام دهند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر تسریع در اجرای پروژههای عمرانی گفت: اجرای پروژههای عمرانی باید با جدیت ادامه داشته باشد و دستگاهها باید تلاش کنند که اعتبارات عمرانی در استان را هر چه سریعتر جذب کنند، زیرا علاوه بر توجه به حفظ سلامتی مردم به آرامش و رفاه حال مردم نیز توجه داریم و هیچ دستگاهی اجازه تعطیلی فعالیت پروژههای عمرانی را ندارد.
انتهای پیام/د