به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک سبزیجاتی متعلق به نواحی اطراف مدیترانه، خوارکی خوشمزه و مغذی و مناسب گیاهخواران است. شما با چند تغییر ساده در ترکیب سبزیجات می توانید این غذا را به انواع غذاهای متنوع مدیترانهای تبدیل کنید.
برای راحتی کار میتوانید مقداری زیادی از این غذا را درست نموده و آن را فریز کرده و در زمانهای مختلف استفاده کنید.
مواد لازم:
گوجهفرنگی -۴۰۰ گرم
زیتون سیاه - ۵ عدد
پیاز -۲ عدد
هویج -۲ عدد
کرفس - ۲ ساقه
فلفل دلمهای قرمز –یک عدد
فلفل دلمهای سبز – یک عدد
سیر -۴ حبه
سرکه سفید -یک پیمانه
روغن زیتون بکر - ۶ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده – یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه- یک قاشق چایخوری
نمک –یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
تابهای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و چهار قاشق از روغن زیتون را داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس کرفس، هویج و پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
در فاصله سرخ شدن پیاز و سبزیجات دیگر، فلفل دلمهای سبز و قرمز را از سمت پوست روی سینی گریل قرار دهید و گریل کنید تا بتوانید پوست آن را بگیرید.
بعد فلفل دلمهایها را خرد و با سیر به پیاز و کرفس سرخ شده اضافه کنید و پنج دقیقه آنها را تفت دهید.
گوجه فرنگیها را فیلهای کنید و به همراه رب گوجه فرنگی، سرکه، نمک و فلفل سیاه تازه به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرف را ببندید تا همه مواد با هم یک ربع به آرامی بپزند.
زیتونها را برش بزنید و با روغن زیتون و جعفری خرد شده با هم مخلوط و در کنار غذای آماده شده سرو کنید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/