پرویز میری مدیر فرودگاه لامرد در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه شهرستان لامرد در جنوب استان فارس واقع شده و با داشتن کارخانههای متعدد و صنایع بزرگ دارای اهمیت اقتصادی بالایی است، گفت: بهرهبرداری از ترمینال بزرگ داخلی و خارجی فرودگاه، حملونقل هوایی لامرد را نیز تحت تاثیر قرار میدهد و در توسعه اقتصادی هرچه بیشتر این منطقه موثر خواهد بود
مدیر فرودگاه لامرد با بیان اینکه این ترمینال با مساحت ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع به همراه موتورخانه و جاده دسترسی در مجموع با اعتبار بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران احداث شده است، افزود: اجرای این پروژه سال ۹۳ شروع شد و چهارم اردیبهشت ۹۹ توسط رییس جمهور به صورت ویدیو کنفرانس به بهرهبرداری خواهد رسید.
میری اظهار کرد: این ترمینال دارای ظرفیت ۹۰۰ هزار مسافر در سال است و از نظر وسعت دومین ترمینال فرودگاهی استان فارس پس از فرودگاه شیراز محسوب میشود. با توجه به وسعت مطلوب، این ترمینال، میتواند زمینه سفر هوایی هرچه بیشتر را برای اهالی لامرد و نیز ساکنان شرق استان بوشهر و غرب استان هرمزگان فراهم کند.
او توضیح داد: هم اکنون از فرودگاه لامرد در مجموع هفتهای ۱۴ پرواز داخلی در مسیرهای تهران، شیراز، بندرعباس و سیری و دو پرواز خارجی در مسیر دوحه انجام میشود. امیدواریم امسال بتوانیم پروازهای خارجی جدیدی را در مسیرهای دوبی، کویت و عمان برقرار کنیم.
معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: بهرهبرداری از این ترمینال و ظرفیت مناسب آن، میتواند علاوه بر مردم شهرستان لامرد و جنوب استان فارس، زمینه سفر هموطنان در شرق استان بوشهر و غرب استان هرمزگان را نیز فراهم کند.
او تاکید کرد: لامرد از قطبهای صنعتی کشور است و افزایش ظرفیت پرواز و پذیرش مسافر در فرودگاه این شهر به توسعه اقتصادی هرچه بیشتر این منطقه کمک میکند.
گفتنی است، مصطفی صفایی معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: بهرهبرداری از این ترمینال و ظرفیت مناسب آن، میتواند علاوه بر مردم شهرستان لامرد و جنوب استان فارس، زمینه سفر هموطنان در شرق استان بوشهر و غرب استان هرمزگان را نیز فراهم کند.
انتهای پیام/