خیاطیان گفت: تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی با سود ۹ درصد برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد صادق خیاطیان، عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری درباره  نحوه ارائه تسهیلات برای صندوق نوآوری و شکوفایی با چه مشاغلی است، گفت: خوشبختانه، در چندین سال گذشته کشور توانست اکوسیستم نوآوری و فناوری را شکل دهد و بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان فناوری و نوآوری توانستند در این دوره حساس بیش از گذشته مفید واقع شوند.

خیاطان افزود: پیشرفته‌ترین دستگاه‌هایی که از لحاظ تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند، در این روز‌ها توانستند خودشان را در کشور به اثبات برسانند و نیاز کشور را در این موضوع مرتفع سازند.

او ادامه داد: اگرچه این شرکتها در مقایسه با سایر کشور‌های پیشرفته در تأمین این تجهیزات همچنان کمبود‌هایی دارند، اما توانسته اند این نیازها را رفع کنند و ما کمبودی در این زمینه احساس نکردیم.

عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق نوآوری بر اساس وظیفه‌ای که داشته از ابتدای شیوع ویروس کرونا وارد عمل شد و از شرکت‌های دانش بنیان و از شرکت‌های فناوری که می‌توانستند در سراسر کشور تجهیزات و امکاناتی را برای مبارزه با این ویروس ارائه دهند، حمایت کرد.

او ادامه داد: این شرکت‌ها شامل شرکت‌های فعال در اکوسیستم فناوری نوآوری، اعم از شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های خلاقی که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد تأیید قرار می‌گیرند و شرکت‌های نوآفرین با مصوبه دولت در وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات هستند و در بسته حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی قرار گرفتند.

خیاطان در پاسخ به این سوال که چه تسهیلاتی به کسب و کار‌های آسیب دیده در دوره شیوع کرونا ارائه داده می‌شود، گفت: شرکت‌های دانش بنیان کوچک که کمتر از ۵۰ نفر نیروی انسانی دارند یا فروش کمتر از ۲ میلیارد تومان در سال ۹۸ داشتند، در مرحله اول تحت حمایت شرکت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی قرار می‌گیرند.


بیشتر بخوانید: رباتی که سطوح آلوده به ویروس را ضدعفونی می‌کند


دوره بازپرداخت تسهیلات حداکثر دوساله خواهد بود

او افزود: تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان برای این شرکت‌های تسهیلات در نظر گرفته می‌شود، نرخ تسهیلات ۹ درصدی است و یک تنفس ۶ ماهه بعد از پرداخت تسهیلات خواهند داشت و در ۱۲ ماه بازپرداخت دارند، یعنی مجموعا کل این دوره ۲ سال می‌شود.

عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: شرکت‌های متقاضی می‌توانند تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان از سامانه‌ای که در صندوق فناوری شکوفایی است، بهره‌مند شوند.

خیاطان با ابراز امیدواری در اجرای مرحله دوم، گفت: امیدواریم ما در مراحل بعدی شتاب‌دهنده‌ها، شرکت‌های فناوری که در پارک‌های علم و فناوری مستقر هستند و شرکت‌های خلاق را در اولویت قرار دهیم، به شرط اینکه آسیب‌دیدگی این شرکت‌ها محرض شود، فرمولی برای تشخیص آسیب دیدگی از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی برای این شرکت‌ها در نظر گرفته شده است.

او در پاسخ به این سوال که صندوق نوآوری و شکوفایی برای تحت پوشش قرار دادن مشاغل دیگر نیاز به جذب منابع مالی بیشتری دارد یا خیر، بیان کرد: آنچه که وظیفه داریم در حوزه فناوری و نوآوری است و موظفیم طبق قانون از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم که این کار را شروع کردیم.

عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: برای تحت حمایت قرار دادن شرکت‌های نوآور و فناور، نیاز به منابع مالی بیشتری داریم که درخواست این منابع از طرف اعضای صندوق داده شده است.

خیاطان چگونگی نحوه ثبت نام در سامانه را توضیح داد و گفت: ما یک سامانه‌ای در صندوق نوآوری و شکوفایی به نام سامانه غزال داریم که متقاضیان می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار