به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی اصغر حسنی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همزمان با آغاز
ماه مبارک رمضان "برنامه سلامت رمضان" با اولویت نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن حساس و نظارت بر سامانههای آبرسانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه اجرا میشود.
او افزود: این طرح با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و همچنین به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی از ششم اردیبهشت الی چهارم خرداد اجرا میشود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این طرح بازرسین بهداشت محیط مجهز به دستگاههای سنجش پرتابل نسبت به نظارت و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح، از ۸ صبح تا ۲۰ شب اقدام میکنند.
حسنی بیان کرد: در این مدت نظارت بر مراکز حساس همچون مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی، نانوایی، زولبیا و بامیه و نظایر آن به شکل ویژهای خواهد بود.
او تصریح کرد: بر این اساس هماهنگیهای لازم با سایر دستگاههای نظارتی از جمله سازمان
تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی و نیروی انتظامی و دیگر سازمانها به منظور تشکیل تیمهای مشترک بازرسی و نظارتی انجام شده است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در اجرای این طرح بیش از ۳۰۰ نفر از بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر بر عملکرد و فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت خواهند داشت.
حسنی اظهار کرد: شهروندان نیز در طول ماه مبارک رمضان در صورت مشاهده هرگونه
تخلف بهداشتی میتوانند موارد را با شماره ۱۹۰ در میان بگذارند.
انتهای پیام//ف. ش