به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، نسرین علیزاده گفت : با همکاری مشاورین تغذیه از مراکز جامع سلامت دانشگاههای سراسر کشور و با راهبری دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت و شرکت احسان برکت زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و مدیران محترم تغذیه معاونتهای بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، این مجموعه هدایت راه اندازی شد.
او گفت: شهروندان میتوانند با شماره گیری ۴۰۳۰ و انتخاب کلید ۶ به مشاورین تغذیه متصل شده و سوالات کرونایی خود را در حوزه تغذیه مطرح کنند.
علیزاده در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دریافت کافی مواد غذایی و رعایت تعادل و تنوع در مصرف منجر به تقویت سیستم ایمنی و بازگشت سریعتر سلامتی میشود، توصیه کرد: رعایت رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی با حداقل فرآوری شامل میوه، سبزی، نان و غلات سبوس دار، حبوبات، ماهی و مرغ و مصرف کم گوشت قرمز برای تسریع در بهبودی در این ایام مصرف شود.
او تاکید کرد: دریافت کافی انواع ریزمغذیها مانند ویتامینها، املاح معدنی و دریافت کافی منابع پروتئینی به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک کرده و هرچه تغذیه مناسبتر باشد، مقاومت بدن در مقابل بیماری کرونا بهتر خواهد بود.
او یادآور شد: شهروندان در ایام شیوع کرونا ضمن تماس با مشاوران تغذیه، از نحوه چگونگی دریافت کالری و رعایت رژیمهای غذایی مطلع شوند تا از بروز هرگونه تهدیدی پیشگیری شود.
انتهای پیام/ه