به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی همتی گفت: با توجه به تنوع شرایط اقلیمی قریب به ۴۰ هکتار باغ سیب تُرش در این شهرستان وجود دارد که محصول تولیدی را به بازار مصرف عرضه میکنند.
او با اشاره به اینکه سیب تُرش قیروکارزین به نوبه خود در کشور نوبرانهترین است، عنوان کرد: پیشبینی میشود بیش از ۱۲۰۰ تن از این محصول برداشت و به میادین میوه و تره بار استان ارسال شود.
همتی گفت: سیب ترش در اواخر فصل زمستان شکوفه میدهد و در اواسط فصل بهار قابل برداشت یا به اصطلاح رسیده است.
به گفته او، تمام این باغها سنتی است که با اجرای روشهای نوین آبیاری و اصلاح و احیاء آن، افزایش در تولید محصول به خوبی محقق خواهد شد.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین بیان کرد: عمدهترین مناطق کشت سیب تُرش شامل روستاهای ریکان، شلدان و دهبه در بخش مرکزی است که شرایط آب و هوایی برای کاشت و رشد درختان سیب مساعد است.
او به موضوع گردشگری روستایی نیز اشاره و اعلام کرد: وجود میکرو اقلیمهایی از این دست موجب احداث باغهایی به غیر از گونهپهای معمول منطقه میشود از این رو شهروندان و طبیعت دوستان به این مناطق جذب و موجب رونق روستایی میشوند.
همتی تصریح کرد: مصرف سیب تُرش در رفع حالت تهوع، هضم غذاهای سنگین، بعضی بیماریهای عصبی و مسائل مربوط به دستگاه گوارش مفید بوده و پژوهشهای علمی نشان داده است که ۱۵ دقیقه پس از خوردن آهستهی یک عدد سیب ترش حدود ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمام ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میروند.
انتهای پیام/