به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،جعفر جعفر صالحی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با بیان اینکه برآورد فروش صنایع دستی در ۵۶ پایگاههای اینترنتی و کانالهای مجازی هنوز استخراج نشده است گفت: فعالان این عرصه مدعی اند از آغاز شیوع کرونا، میزان فروش بیشتری در مقایسه با قبل داشته اند.
جعفر جعفر صالحی تجارت الکترونیک صنایع دستی استان اصفهان، دوران پسا کرونا را به عنوان راه نجات این صنعت دانست و افزود: با توجه به رکود اقتصادی شدید در حوزه صنایع دستی، میزان و چگونگی تعامل اقتصادی تولیدکنندگان صنایع دستی با مشتریان، بررسی و مشخص شد که با وجود تأثیر منفی شیوع کرونا و حتی قبل از آن در فروش صنایع دستی، قابلیتهای فروش اینترنتی محصولات، خود را نمایان کرده است.
او تأکید کرد:لازم است تحلیلهای اصولی در خریدهای مجازی بر مواردی همچون نظر سنجی از طریق مراجع معتبر درباره میزان خرید صنایع دستی، تحلیل سلیقههای مردم، بررسی راهکارهای بهبود شرایط پستی و بررسی بهترین شیوههای ایجاد زیرساختهای فروش اینترنتی صنایع دستی در سطح ملی و جهانی بررسی شود.
استان اصفهان با دارا بودن حدود ۲۰۰ رشته اصیل بومی، یک سوم صنایع دستی جهان و دو سوم صنایع دستی کشور رابه خود اختصاص داده و به لحاظ تعدد و سهم ۶۰ درصدی تولید، مهد صنایع دستی ایران است.
انتهای پیام/م