به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، جدیدترین آمارها درباره شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا صبح روز جمعه نشان میدهد تاکنون بیش از دو میلیون و ۷۲۵ هزار نفر به این ویروس مبتلا شدهاند و بیش از ۱۹۰ هزار نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در چین ۸۲ هزار و ۷۹۸ نفر بوده که ۷۷ هزار و ۲۰۷ نفر بهبود یافته و ۴ هزار و ۶۳۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند. با این حساب تنها ۹۵۹ نفر از مبتلایان هنوز با این ویروس درگیر هستند. نخستین بار است که تعداد مبتلایان فعال در چین به زیر ۱۰۰۰ نفر رسیده است.
اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان و انگلیس، پس از آمریکا همچنان بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در جهان را دارند.
آخرین خبرها درباره وضعیت کشورهای درگیر کرونا را در ادامه بخوانید:
وزارت بهداشت بحرین در بیانیهای اعلام کرد با ثبت ۲۸۹ مورد جدید ابتلا به کرونا، آمار مبتلایان به این ویروس در کشور به ۲۳۸۷ تن رسیده است.
وزارت بهداشت بحرین افزود: از زمان شیوع ویروس کرونا در بحرین، دست کم هشت نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان باختند و ۱۱۱۳ نفر هم بهبود یافتند.
در همین حال، وزارت بهداشت امارات هم روز جمعه اعلام کرد با ثبت مرگ هشت مورد جدید، آمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۶۴ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت امارات افزود: با ثبت ۵۲۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور، شمار مبتلایان به ۹۲۸۱ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد با ابتلای ۹۲۱ نفر دیگر به ویروس کرونا در سرزمینهای اشغالی، شمار مبتلایان به ۱۵ هزار و ۸۰۳ نفر افزایش یافته است.
با ثبت ۳۸۹ مورد جدید فوت بر اثر کرونا در فرانسه شمار جان باختگان در این کشور به ۲۲ هزار و ۲۴۵ نفر افزایش یافت. همچنین شمار افراد مبتلا به کرونا در فرانسه به ۱۲۲ هزار و ۵۷۷ نفر رسید.
وزارت بهداشت ترکیه امروز جمعه اعلام کرد که در شبانه روز گذشته ۱۰۹ نفر دیگر در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند.
در طول این مدت ۳ هزار و ۱۲۲ نفر دیگر نیز در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
در حال حاضر شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور ۱۰۴ هزار و ۹۱۲ نفر و شمار قربانیان ۲ هزار و ۶۰۰ نفر است.
موسسه ملی بهداشت و رفاه اجتماعی فنلاند اعلام کرد با اضافه شدن ۱۱۱ نفر بیمار طی بیست و چهار ساعت گذشته تاکنون ۴۳۹۵ نفر در این جمهوری به کرونا مبتلا شده اند. همچنین در شبانه روز گذشته ۲۳ نفر در اثر کرو نا جان باخته اند.
ویروس کرونا در این کشور پنج و نیم میلیونی، در مجموع جان ۱۷۲ نفر را گرفته است.
آخرین اطلاعات منتشره حاکی از ابتلا ۲.۷ میلیون نفردر ایالت نیویورک، معادل ۱۳.۹ درصد از کل جمعیت، به ویروس کووید-۱۹ است.
همچنین از نزدیک به ۳ هزار نفر در اماکن عمومی ایالت نیویورک به صورت تصادفی آزمایش ابتلا به ویروس کرونا گرفته شده است. مقامات بدنبال آن هستند تا از این طریق میزان شیوع ویروس کرونا در ایالت نیویورک را ارزیابی کنند.
با ثبت ۲۰۲۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در کانادا شمار مبتلایان در این کشور به ۴۲ هزار و ۷۵۰ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت سوییس اعلام کرد حداکثر ۱۰ درصد مردم سوییس به کرونا مبتلا شدند.
دانیل کخ، مدیر بخش بیماریهای عفونی وزارت بهداشت سوییس گفت: آمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا در این کشور رو به کاهش است و ما نمیخواهیم دوباره آمار مبتلایان افزایش پیدا کند و این به رفتار مردم سوییس بستگی دارد.
وزارت بهداشت انگلیس از جان باختن ۷۶۸ مبتلا به ویروس کرونا در این کشور طی ۲۴ ساعت اخیر خبر داد، بدین ترتیب آمار کلی جانباختگان این ویروس در انگلیس به ۱۹ هزار و ۵۰۶ نفر سیده.
رئیسجمهور قزاقستان، بیمارستان بیماریهای عفونی را که در شهر نورسلطان، پایتخت این کشور در ۱۳ روز ساخته شد، افتتاح کرد.
این بیمارستان در مساحتی در ۷ هزار مترمربع با استفاده از سازه دیوارهای پیش ساخته با ظرفیت دویست تختخواب طراحی شده است.
هزینه ساخت این بیمارستان ۵/۵ میلیارد تنگه (واحد پول قزاقستان) از تسهیلات بودجه دولت اختصاص داده شده و مجهز به تجهیزات پزشکی مدرن و روز و با ایمنی برای کارکنان است.
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد از دیروز تا امروز ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۱۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد در نتیجه مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۸۸۱۹۴ نفر رسید.
او افزود در ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۵۷۴ نفر رسید.
بر اساس نتایج یک نظرسنجی، اکثر ساکنان فلوریدا آمریکا مخالف نظر فرماندار جمهوریخواه این ایالت در کاهش محدودیتهای اجتماعی و از سرگیری فعالیت اقتصادی هستند.
شمار جانباختگان ویروس کرونا در آمریکا به ۵۰ هزار و ۲۴۳ تن رسید. همچنین بیماری کووید -۱۹ تاکنون بیش از ۸۸۶ هزار نفر را در سراسر این کشور مبتلا کرده است.
با این آمار، آمریکا همچنان نخستین کشور جهان از لحاظ تعداد قربانیان و مبتلایان به کروناست.
هفت میلیون و سیصد هزار نفر از مردم انگلیس در گروه سنی ۶۰ تا ۶۹ سال قرار دارند و به گفته دانشمندان این گروه، بیشتر از دیگر مردم این کشور در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.
گرچه دولت انگلیس اعلام کرده است افراد ۷۰ ساله و بالاتر باید در قرنطینه کرونا باشند، ولی بررسیها در کشورهای چین و ایتالیا نشان میدهد بیشترین خطر ابتلا به کرونا، متوجه گروه سنی ۶۰ تا ۶۹ سال است و خطر مرگ ناشی از کرونا و عوارض آن نیز در این گروه سنی، بیشتر دیده میشود.
ایتالیا با ۲۵ هزار و ۵۴۹ مورد مرگ، بعد از آمریکا در رده دوم بیشترین ثبت میزان مرگ و میر ناشی از کرونا قرار دارد.
در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین تعداد مبتلایان در دومین کشور پرجمعیت جهان با شناسایی ۱۶۸۳ نفر دیگر ثبت شد. بر اساس اعلام وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند، از آغاز شیوع تاکنون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۳ هزار و ۷۷ نفر رسیده است.
۴ هزار و ۷۴۹ نفر از بیمارستان مرخص شدند. ۷۱۸ نفر نیز جان باختند.
روند افزایشی ابتلا در ترکیه ادامه دارد و بنابر آخرین آمارها، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۱۰۱۷۹۰ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۲۴۹۱ تن رسید.
مقامات اندونزی اعلام کردند همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و به منظور مهار شیوع ویروس کرونا، تمامی سفرهای دریایی و هوایی تا پایان ماه ژوئن لغو میشود.
۱۱۵ تن طی ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کرونا در کالیفرنیا جان باختهاند که بر این اساس، مجموع جان باختگان این بیماری در این ایالت به ۱۴۶۹ تن افزایش یافت.
انتهای پیام/
چین مگه هنوز هست
تفففف