به گزارش حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علی مظاهری نژاد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با توجه به تعطیلی بخش آموزشی دانشگاه ها، سعی کردیم با هماهنگی دانشکده ها، راه اندازی آموزش مجازی را در اولویت برنامههای خود قرار دهیم.
او افزود: در یکی دو سال گذشته تلاش کردیم تا میزان آموزش مجازی را به ۲۰ درصد برسانیم که با توجه به شرایط پیش آمده و شیوع ویروس کرونا توانستیم زیرساختهای لازم را تقویت و آموزش مجازی را پربارتر کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: تا تاریخ دوم اردیبهشت ۹۹ تعداد ۶ هزار و ۱۲۹ فایل آموزشی توسط ۴۸۶ استاد مربوط به ۶۰۷ درس بارگذاری شده که رقم چشمگیری است.
مظاهری نژاد اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت، سامانههایی برای ارائه بازخورد دانشجویان به معاونت آموزشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه راه اندازی شده است که به طور مرتب رصد میشود. همچنین نمایندگانی از دانشکدههای مختلف معرفی شدند تا ایراداتی که در خصوص اساتید و دانشجویان هست را گزارش دهند.
او افزود: اقدام دیگر در خصوص برگزاری آموزشهای morning به صورت مجازی، مجازی و حضوری با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در بیمارستانهای تحت پوشش است. برای تسهیل امور در بخشهای بالینی جهت کارآموزان، کارورزان و دستیاران یک فضای اختصاصی ایجاد شده است تا آنها بتوانند اساتید گروه را شناسایی کنند. فراگیران بتوانند به تمامی فایلهای مرتبط دسترسی داشته باشند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی سامانه ویژه برای آموزش خبر داد و گفت: فعالیت هیئت علمی دانشگاه که فایل هایشان را آپلود میکنند، رصد و بازخورد آنها به دانشکدهها ارائه میشود.
او از حضور دستیاران و کارورزان جهت مقابله با بیماری کرونا در زمان بحران تقدیر کرد و اظهار کرد: این افراد به صورت داوطلبانه در کنار سایر کادر درمان و گروههای درگیر در شیفتها حضور داشتند تا بتوانند کمکی برای ایشان باشند و بار خستگی را از روی دوش آنها بردارند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به برنامه ریزی برای بازگشایی دانشکدهها بعد از ماه مبارک رمضان در خردادماه افزود: برنامه ریزی لازم جهت شروع مجدد و بازگشایی دانشکدهها با هماهنگی وزارت بهداشت در حال انجام است و امتحانات دستیاری در اواخر شهریورماه به صورت متمرکز برگزار میشود.
مظاهری نژاد بیان کرد: در حال حاضر نظر به شرایط الزام و با هماهنگی معاونت دانشجویی دانشگاه، برخی از دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شروع به فعالیت کردند.
انتهای پیام/