به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، لازم است افراد به خصوص کادر درمانی بیمارستانها برای حفظ سلامت خود در خانه بمانند تا با انجام این کار همگی با تلاش هم کرونا را شکست دهیم. با رعایت فاصله اجتماعی، میتوانیم روند شیوع بیماری را کند کنیم. در واقع حفظ فاصله اجتماعی باعث میشود موقعیتهای کمتری پدید بیاید که ویروس فرصت داشته باشد از فردی به فرد دیگر سرایت کند.
به صورت اجبار برای خروج از خانه، همیشه و همه جا فاصله گذاری اجتماعی را به صورت زیر رعایت کنید:
۱_ در صورت امکان سرویسهای رفت و آمد کارمندان یا کارکنان حذف شود و از خودروهای شخصی استفاده شود، در غیر اینصورت باید حتما فاصله یک تا دو متر بین سرنشینان رعایت شود.
۲_ مواجه چهره به چهره کارکنان و استفاده حداکثری از تلفن و شبکههای اجتماعی کاهش یابد.
۳_ از سیستم تهویه استفاده شود یا باز گذاشتن پنجرهها به صورت جدی رعایت شود.
۴_ درصورتی که مواجه چهره به چهره ناگزیر باشد، باید در حداقل زمان ممکن با فاصله یک الی دو متر صورت پذیرد.
۵_ اجتناب از تماس کارکنان با یک دیگر از جمله دست دادن و برخورد با یک دیگر باید رعایت شود.
بیشتر بخوانید: پسماندهای خانگی بیمار مبتلا به کرونا چگونه دفع شود؟
۶_ اجتناب از تجمع در محیط کار از جمله رخت کن، آبدارخانه، انبار و هر جایی که کارکنان تجمع میکنند باید فاصله گذاری را رعایت کرد.
۷_ ضرورت استفاده از محافظ پلاستیکی یا شیشهای برای میز صندوق دار و نوار نقالی متحرک یا پیشخوان فروش امری لازم و ضروری است.
_ کاهش مواجه چهره به چهره کارکنان با مشتری
_ پرداخت پول فقط از طریق الکترونیکی انجام شود.
_ رعایت بهداشت فردی با حفظ فاصله اجتماعی در این روزهای کرونایی در هر نقطه از کره زمین امری لازم و ضروری است.
_ یک نفر مسئول باید تب سنجی مشتریان قبل از ورود به فروشگاه را انجام دهد و در صورتی که تب افراد بالای ۳۷/۸ درجه بود از ورود آنها صرف نظر کنند.
_ در اختیار قرار دادن دستکش یک بار مصرف به مشتریان امری لازم و ضروری است که در صورت رعایت نکردن شانس ابتلا افراد به ویروس کرونا را افزایش خواهد داد.
بیشتر بخوانید: بیشترین و کمترین میزان ابتلا به کرونا متعلق به کدام بیماریهای زمینهای است؟
_ جلوگیری از ایجاد صفهای طویل در مقابل صندوق دار با کنترل تعداد افراد ورودی به فروشگاه
_ رعایت فاصله یک الی دو متر در صفهای صندوق دار را جدی باید گرفت.
سازمان بهداشت جهانی طی اطلاعیهای اعلام کرده است که شستشوی مداوم دستها با آب و صابون یا مایع، استفاده از دستکش و ماسک در مکانهای پرتردد، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از دست دادن وروبوسی و ... در پیشگیری از ابتلا به کرونا تاثیر زیادی دارد.
فاصله گذاری اجتماعی هم امری مهم و جدی در پیشگیری از ابتلا به ویروس کروناست که در صورت رعایت نکردن باید منتظر ابتلای جمعیت زیادی از افراد به ویروس کرونا باشیم؛ بنابراین فاصله یک الی دو متر را در مکانهایی مانند صف نانوایی ها، فروشگاهها و ... جدی بگیرید تا به این ویروس خطرناک و کشنده مبتلا نشوید.
انتهای پیام/