به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، سیدمهدی میرجهانیان مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: نظارت و کنترل بر فعالیت تمام صنوف اغذیه فروشی در
ماه رمضان بهطور جدی در دستور کار کارشناسان این مرکز قرار دارد و در این راستا جلساتی با صنف
اغذیهفروشان شامل رستورانداران، تالارداران، حلیمیها، کبابیها، کلهپزیها و دیگر فروشندگان برگزار و بر ضرورت رعایت موارد بهداشتی تاکید شده است.
او با اشاره به تداوم شیوع بیماری
کرونا گفت: طبق دستورالعملهای گام دوم فاصلهگذاری هوشمند مدیریت کرونا، اغذیهفروشان فقط میتوانند به صورت بیرونبر فعالیت کنند و تحت شرایط خاص که تجمعی در محل صورت نگیرد و همه موارد توصیهای و بهداشتی رعایت شود، میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان به مردم اطمینان خاطر داد که سلامت مردم در صدر اولویتها قرار دارد و کارشناسان و کارکنان بهداشت محیط استان نظارت لازم را بر اغذیه فروشان دارند.
او اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط با همکاری سایر نهادها مانند نیروی انتظامی و اصناف و همچنین نیروهای مردمی و بسیج بهطور مستمر بر فعالیت واحدهای صنفی و رعایت دستورهای بهداشتی نظارت میکنند.
میرجهانیان با اشاره به روند بازرسیهای صورت گرفته از صنوف مواد غذایی در اصفهان در چند روز اخیر گفت: در این بازرسیها بهطور ویژه سلامت مواد غذایی، بهداشت فردی و وضعیت ابزار و تجهیزات هم مورد بررسی قرار گرفت و مقدار زیادی مواد غذایی تاریخ گذشته یا غیرقابل مصرف در رستوارانهای سطح استان کشف و معدوم شد.
او از پُلمب برخی از واحدهای صنفی فروش مواد غذایی بهدلیل داشتن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته و یا رعایت نکردن پروتکل بهداشتی در این مدت خبر داد.
انتهای پیام/ی