مدیر عامل کارخانه قند پارس با اشاره به افزایش ظرفیت خوراک این کارخانه به ۱۵۰۰ تن در روز و نیاز به توسعه کاشت چغندر قند در فارس، گفت: به منظور تشویق کشاورزان، این کارخانه بهای چغندر قند تولیدی را در پایان برداشت پرداخت خواهد کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین غفاری گفت: علی رغم رویه مرسوم در کشور کارخانه قند پارس بنا دارد پس از پایان برداشت از هر مزرعه نسبت به تسویه حساب بهای تمام چغندر قند تحویلی زارعین اقدام کند.

عضوء هیات مدیره کارخانه قند پارس تصریح کرد: این کارخانه از هم اکنون بالغ بر ۹ هزار یونیت از ارقام مختلف بذر چغندر قند تهیه و خریداری که آماده تحویل به کشاورزان طرف قرارداد است.

به گفته او، مدیریت جدید کارخانه قند پارس تمامی مطالبات معوق افراد حقیقی و حقوقی را پرداخت کرده و این آمادگی را دارد که برای حمایت از چغندر کاران طرف قرارداد کمک هزینه واریز کند.

غفاری با تاکید بر باز سازی و سرمایه گذاری کلان در این کارخانه، عنوان کرد: تلاش داریم کاشت چغندر قند را توسعه و نیاز خود را برآورده کنیم از این رو تمامی نهاده‌های مورد نیاز برای کشت چغندر قند از جمله سموم و کود‌های شیمیایی خریداری شده و در انبار‌ها موجود است.

مدیر عامل کارخانه قند پارس با ابراز علاقه برای عقد قرار داد کشت چغندر قند پائیزه با کشاورزان قیروکارزینی، بیان کرد: در صورت آمادگی کشاورزان برای کاشت این محصول راهبردی در سطح قابل توجه، ادوات مورد نیاز تامین و دفتر نمایندگی در این شهرستان دائر خواهد شد.

او از ضرورت جهش در تولید در سالی که به همین نام از طرف مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) نامیده شده است نیز یاد کرد و افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این کارخانه فعالیت خود را با دو خوراک چغندر قند و شکر خام آغاز خواهد کرد.

قیروکارزین مستعد توسعه چغندر قند پائیزه است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین هم گفت: با توجه به وجود کشاورزان پیشرو و شرایط اقلیمی مناسب، این شهرستان از مناطق مستعد برای کاشت چغندر قند پائیزه بوده، رکورد تولید ۱۱۰ تن در هکتار و سطح کاشت ۵۰۰ هکتاری در گذشته گویای این موضوع است.

او با یاد آوری اینکه قسمتی از مطالبات چغندر کاران این شهرستان در سنوات گذشته از طرف یکی از کارخانه‌ها تا کنون پرداخت نشده است، اظهار کرد:: کارخانه‌های قند ضمن جلب اطمینان کشاورزان و توسعه کشت پائیزه چغندر قند بتوانند گامی بلند در راستای تحقق اهداف کلان وزارت جهاد کشاورزی و دولت خدمتگذار بردارند.

این مقام مسئول با اعلام اینکه توسعه کشت چغندر قند پائیزه یک اولویت سازمانی است، تصریح کرد: ترویج توسعه کشت این محصول صنعتی و راهبردی در شهرستان آغاز شده است، امیدواریم کشاورزان پیشرو در این طرح مشارکت فعالانه و موثر داشته باشند.

همتی با تاکید بر تلاش مستمر در دستیابی به اهداف برنامه‌های ترسیمی در اسناد بالا دستی مانند برنامه اقتصاد مقاومتی، توضیح داد: توسعه کشت چغندر قند پائیزه در مناطق جنوبی استان در راستای صرفه جویی در مصرف آب و حفظ ذخایر آبی کشور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین از جهش در تولید، ایجاد اشتغال جدید، رونق تولید، بهبود بافت و افزایش ماده آلی خاک، رعایت تناوب زراعی مناسب و کنترل علف‌های هرز مزارع به عنوان دیگر مزایای کشت چغندر قند پائیزه نام برد.

او، از کشاورزان علاقه‌مند به کاشت این محصول اقتصادی و با صرفه خواست: به منظور انجام هماهنگی‌های لازم با کارشناسان پهنه‌های کشاورزی تماس یا به مراکز جهاد کشاورزی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.

کارخانه قند پارس در شهر کوار واقع شده و قدمت آن قریب به ۵۰ سال است، رونق بیش از پیش آن می‌تواند صنعت و کشاورزی منطقه را جانی دوباره بخشد و منشاء تقویت اقتصاد جامعه روستایی این بخش از استان فارس باشد.

شهرستان قیروکارزین در ۱۶۹ کیلومتری جنوب غربی شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.