به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، کُلزا یکی از گیاهان دانهروغنی مهم در مناطق معتدل بوده و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است که از ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست اتشکیل شده است.
برخی از انواع کُلزا که در گروه کانولا قرار دارند دارای کمتر از ۳۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم کنجاله بوده و روغن دانه آنها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع و حدود ۲ درصد یا کمتر اسید اروسیک میباشند و روغن آنها به صورت خوراکی مصرف میشود.
استان فارس با برداشت کُلزا، سطح زیر کشت خود را نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش داده است.
بیشتر بخوانید: دوچرخهای مجهز به چرخهای مفصلی + فیلم
انتهای پیام/