آغاز برداشت کُلزا در استان فارس + فیلم

روغن کُلزا به علت اینکه دارای اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول است از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار می‌باشد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، کُلزا یکی از گیاهان دانه‌روغنی مهم در مناطق معتدل بوده و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است که از ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست اتشکیل شده است.

برخی از انواع کُلزا که در گروه کانولا قرار دارند دارای کمتر از ۳۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم کنجاله بوده و روغن دانه آن‌ها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع و حدود ۲ درصد یا کمتر اسید اروسیک می‌باشند و روغن آن‌ها به صورت خوراکی مصرف می‌شود.

استان فارس با برداشت کُلزا، سطح زیر کشت خود را نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش داده است.

 

 

 

 


بیشتر بخوانید: دوچرخه‌ای مجهز به چرخ‌های مفصلی + فیلم


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.