سرپرست فرمانداری شهرستان سیرجان با اعلام راه اندازی خط تولید پارچه ماسک در این شهرستان، گفت: با راه اندازی این خط، شهرستان سیرجان دومین تولید کننده پارچه ماسک در سراسر کشور خواهد بود.

 به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،آموزش دانشجویان در مناطق سیل زده  سهراب بهاءالدینی، سرپرست فرمانداری شهرستان سیرجان امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان سیرجان با گلایه مندی از افزایش قیمت میوه و تره بار در ماه مبارک رمضان گفت: نظارت بر بازار به خصوص در ماه مبارک رمضان بایستی بیشتر از قبل اجرایی شود و گشت های نظارتی با متخلفان اقتصادی برخورد کرده و آن ها را به تعزیرات حکومتی معرفی کنند.

او افزود: ثبات قیمت در بازار، باید استمرار داشته باشد و تامین به موقع کالاهای اساسی و نظارت بر قیمت‌ها، مهم ترین وظیفه ای است که ستاد تنظیم بازار بر عهده دارد.

بهاءالدینی به نظارت بر قیمت اقلام بهداشتی و میوه و تره‌بار تاکید و تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری( مدظله العالی)، ضرورت اهتمام جدی مسئولان برای تحقق شعار سال به ویژه در شهرستان سیرجان که شهر اقتصادی است، احساس می‌شود. 

سرپرست فرمانداری ویژه سیرجان از راه اندازی خط تولید ماسک در شهرک صنعتی سیرجان خبر داد و گفت: یک خبر خوش برای شهروندان سیرجانی، راه اندازی خط تولید ماسک به صورت مکانیزه در این شهرستان است. 

 او افزود: این خط تولید از روز شنبه به همت جوانان سیرجانی شروع به کار خواهد کرد و روزانه ۳۰ هزار ماسک تولید می کند که می‌تواند نیاز شهرستان در ایام کرونا را برطرف کند. 

بهاءالدینی افزود: این خط تولید با تغییرات در خط تولیدی که غیر قابل استفاده بود، امروز به تولید ماسک می پردازد.

 او بیان کرد: واحد رنگدانه سیرجان که خود تولید کننده مواد اولیه پارچه ماسک است، درخواست راه اندازی خط تولید پارچه ماسک را ارائه کرده که با راه‌اندازی آن در روزهای آینده، شهرستان سیرجان دومین تولید کننده پارچه ماسک در سراسر کشور خواهد بود.

سرپرست فرمانداری سیرجان بیان کرد: با راه‌اندازی این دو خط تولید در آینده ای نزدیک هیچ مشکلی برای تولید ماسک نداریم و علاوه بر شهرستان سیرجان می توانیم بخشی از نیاز استان را نیز تامین  کنیم. 

او گفت: بایستی فرهنگ سازی در شهرستان انجام شود تا مردم به استفاده هر روزه از ماسک عادت و از نظر زیرساختی آماده برخورد با هرگونه بیماری باشیم.

غلامعباس شهبا، رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سیرجان نیز در بخشی از صحبت های خود بر تنظیم نرخ میوه و تره بار در شهرستان تاکید کرد و گفت: کلیه واحدهای صنفی میوه و تره بار، بایستی پرینت حساب و فاکتور صادر کننده را داشته باشند که در غیر اینصورت با متخلفان برخورد جدی صورت خواهد پذیرفت.

او افزود: به زودی قرار است دو بازارچه با همکاری تعاون روستایی در سیرجان راه اندازی شود که کلیه اجناس مورد نیاز شهروندان با قیمت کمتر از بازار توزیع خواهد شد و راه اندازی این مراکز، می تواند به ثبات قیمت در این شهرستان کمک کند. 

 انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.