به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اسماعیل پور کارشناس بهداشت محیط شهرکرد گفت: به منظور کنترل، پایش سلامت و امنیت مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشت محیط شهرستان، مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه را نظارت میکنند.
او افزود: از تمامی مراکز عرضه زولبیا و بامیه بازرسی میشود و با کارگاه و واحدهایی که فاقد پروانه کسب و کد بهداشتی باشند، برخورد قانونی خواهد شد.
اسماعیل پور با بیان اینکه استفاده از ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی در این واحدها ضروری است، اضافه کرد: یکی از عوامل مهم در بررسیها روغن مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه است که کیفیت آن با دستگاه سنجش کیفیت روغن سنجش میشود.
او از شهروندان خواست: از خرید زولبیا، بامیه و شیرینی از دست فروشان دوره گرد خودداری کنند و در صورت رؤیت موارد تخلف مانند کارگاههای غیرمجاز و غیربهداشتی خانگی با سامانه ۱۹۰ مدیریت شکایات بهداشتی مردمی اطلاع دهند.
انتهای پیام/ن