به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب حسینی جز کبابهای بسیار خوشمزه و مجلسی است که میتوان با انواع گوشت مرغ و گوسفند و گوساله آن را طبخ کرد در ادامه طرز تهیه کباب حسینی را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.
مواد لازم جهت ۶ تا ۷ نفر:
گوشت گوسفند
۱ کیلو
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده
۱۰ تا ۱۵ عدد
پیاز ساطوری
۱ عدد
سیر کوبیده
۱ حبه
ماست
۱ پیمانه
زنجبیل
نصف قاشق چایخوری
کره
۱۵۰ گرم
زردچوبه
۱ قاشق مرباخوری
نمک، فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید. کره را در قابلمه روی شعلهی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود. زردچوبه، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید.
سیخهای کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود. ماست را بزنید و روی کباب بریزید. در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود. سر بزنید، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید. در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند.
کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفرهی سحرتان بگذارید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/