ازگران بودن این محصول کوهی و مرتعی به ازای هر کیلو ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان که بگذریم یک پرسش کلیدی مطرح میشود و آن اینکه از کجا بفهمیم که این قارچ ها سمی نیستند؟
در پاسخ به این پرسش آقای کرمی پور کارشناس شبکه بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج می گوید؛ تحت هیچ شرایطی نمی توان به طور قطعی مدعی شد کدام قارچ سمی و کدام غیر سمی است و تنها از طریق آزمایشهای تخصصی میتوان به این موضوع پی برد.
دکتر حسن زاده متخصص بیماریهای داخلی هم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با تاکید بر عدم مصرف این نوع قارچ ها تاکید کرد در صورت مصرف قارچ های وحشی و بروز علائمی مانند اسهال ، استفراغ و حالت تهوع، بلافاصله فرد بیمار باید به بیمارستان مراجعه کند.
در مجموع ۵۰۰ نوع قارچ در کشور وجود دارد که سمی بودن حدود ده درصد آنها ثابت شده است.
انتهای پیام/س