به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،کار کردن در نرمافزارهای ارتباطی، بازار را در یک گوشی موبایل خلاصه شده و همزمان با تحول فروشگاهها، تجهیزات آنها نیز تغییر یافته به طوری که مکان به فضایی مجازی تبدیل شده و سیستمهای مالی نیز از قالب سنتی خود درآمدهاند و به صورت نرمافزارهایی روی گوشی موبایل در دسترس فعالان عرصه اقتصادی هستند.
این موضوع زمانی اهمیت مییابد که دریابیم در این روزها فروشگاههای آنلاین گسترش بسیاری یافتهاند و دنیا به سمت کوچکتر شده پیش میرود، بنابراین فعالان عرصه مجازی و استارتاپها نیز وارد عمل شدهاند و با ارائه سیستمهای جدید حسابداری رسیدگی به حساب و کتابهای مالی را آسانتر میکنند.
محمد هاشم مسعودی مدیر عامل استارتاپی با اشاره به اینکه ایجاد استارتاپهای حسابداری در قالبهای جدید ضرورت کسب و کارهای تازه است، بیان کرد: با بررسیهای انجام شده بر روی ۲۴۰ نرمافزار فعال در حوزه مالی، درمییابیم که صنعت نرمافزار بیشترین گردش را در سیستمهای مالی دارد.
او، تصریح کرد: دنیای تجارت امروز به سمت سیستمهای ابری و آنلاین میرود که در آنها خدمات بسیار با قیمت ارزان ارائه میشود، که این سیستمها همیشه در دسترس هستند و دادههای آنها از بین نمیرود که میتوانند نسخههای پشتیبان را بگیرند و در چند سال آینده، فقط با برخورداری از وسیلهای که به اینترنت متصل می شود می توان از همه خدمات آنلاین در حوزههای مختلف بهرهمند شد.
مسعودی، در این زمینه از نسل جدید سیستمهای حسابداری یاد کرد که در این روزها به یاری مشاغل کوچک، خانگی و اینترنتی آمده است.
مدیر عامل استارتاپی ادامه داد: سیستمهای قدیمی حسابداری با سیدی یا فلش یا قفل سخت افزاری کار میکردند اما در سیستمهای جدید یا سیستمهای ابری نیازی به نصب نرمافزار نیست و در هر کجا و هر زمان و با هر وسیلهای میتوان کار کرد.
او، افزود: اینگونه سیستمها در زمره سیستمهای ابری قرار میگیرند، درست مانند یک ایمیل که با هر وسیلهای میتوان به آن دسترسی یافت و تنها کافی است فرد شناسه کاربری و رمز عبور را داشته باشد.
بنیانگذار استارتاپ حسابفا با بیان اینکه این سیستم حسابداری بهصورت اتوماتیک از دادهها فایل پشتیبان میگیرد، اضافه کرد: در این روش، دادهها از بین نمیرود و همزمان در سیستم چندین پشتوانه وجود دارد که فرد در هر زمان و مکان میتواند به آن دسترسی یابد.
مسعودی، با اشاره به وضعیت پیشآمده برای بسیاری از مشاغل در روزهای کرونایی، اظهار کرد: در شرایط دورکاری این گونه سیستمها به کمک صاحبان کسب و کار میآیند، زیرا در آن یک حسابدار همزمان میتواند چندین کسب و کار را مدیریت و بررسی کند و برای مثال بداند هرکس در زیرمجموعه چگونه فعالیت میکند.
مدیر عامل استارتاپی، یکی دیگر از مزیتهای سیستمهای ابری حسابداری را هزینه بسیار اندک آنها برای صاحبان مشاغل دانست و گفت: در این سیستمها همه خدمات حسابداری به آسانی در دسترس بوده، و هدف بهرهمندی کسب و کارهای کوچکی از جمله یک فروشگاه، مغازه یا حتی یک صندوق قرضالحسنه خانوادگی بوده و به این معنا کسی که دانش حسابداری ندارد نیز میتواند با سیستم کار کند، یعنی نیاز نیست افراد از دانش حسابداری بهصورت حرفهای بهرهمند باشند بلکه سیستم بهگونهای طراحی شده است که برای همه قابل استفاده باشد.
او، با بیان اینکه جوانان نخبه فارس با همت و تلاش خود، اولین نسخه بومی نرم افزار حسابداری ابری را طراحی کردهاند، درباره ویژگی این برنامه بیان کرد: برخلاف سیستمهای سنتی، در سیستمهای حسابداری آنلاین چندین امکانات بهصورت همزمان فراهم است و درمجموع میتوان گفت در چنین سیستمی هم در زمان صرفهجویی میشود و هم در هزینه.
مسعودی با تاکید بر اینکه مخاطبان این سیستمها استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا هستند، تصریح کرد:کسانی که تازه میخواهند فعالیت در فضای اقتصادی آنلاین را آغاز کنند، باید به ناچار از سیستم مالی برخوردار باشند که حساب و سود زیان را بسنجند و لازمه این مهم که به منزله قلب هر کسب و کاری بوده، برخورداری از سیستمی حسابداری است که به آسانی بتوان از آن بهره برد.
منبع: مهر
انتهای پیام/ت