به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع ویروس کرونا در کشور و گسترش آن پژوهشگران و فناوران نیز به عرصه مقابله با کرونا وارد شده اند. به این جهت که فناوری نانو در دهه گذشته در حل مشکلاتی که سال ها گره آن بسته بوده است موفق عمل کرده هم اکنون نیز در جهت تشویق پزوهشگران و فناوران کشور تسهیلاتی در نظر گرفته شده تا آنها را تشویق به تحقیق و پژوهش کند.
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در راستای مسئولیتها و ماموریت خود؛ پژوهش در زمینه پیشگیری، درمان و مقابله با عوارض فردی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیماری کرونا را در اولویتهای پژوهشی خود قرار داده و در این راستا فراخوان ویژه «مقابله با کرونا» را منتشر کرده است.
در این فراخوان طرحهای پژوهشی، دورههای پسا دکتری و رسالههای دکتری، با تمهیدات ویژه مورد حمایت قرار خواهند گرفت تا مبارزه با این بیماری و اثرات آن با سرعت بیشتری انجام شود. در ادامه این تسهیلات را مشاهده می کنید:
بیشتر بخوانید: ساخت ماهواره پیام ۲ به زودی آغاز میشود
امکان تمدید پسا دکتری موجود برای سال دوم یا درخواست پسا دکتری دوم در صورت ارتباط موضوع پژوهش با فراخوان
امکان برخورداری از حمایت تا سقف ۶۰۰ میلیون ریال (۶۰ میلیون تومان) برای طرحهای پژوهشی مرتبط با موضوع فراخوان
امکان برخورداری از حمایت تا سقف ۱ میلیارد ریال (۱۰۰ میلیون تومان) برای طرحهای پژوهشی گروهی (بین حداقل دو دانشگاه یا مرکز پژوهشی) میان رشتهای و بین المللی (با مشارکت فعال همکاران بین المللی) مرتبط با موضوع فراخوان
امکان برخورداری از تسهیلات ویژه حمایتی برای رسالههای دکتری
از متقاضیان دعوت می شود؛ جهت شرکت در فراخوان فوق، تقاضای خود را از طریق سامانه کایپر به نشانی (RTMS.INSF.ORG) در بخش فراخوان ویژه (مقابله با کرونا) در هریک از کارگروههای موجود ثبت کنند. مهلت شرکت در فراخوان ویژه «مقابله با کرونا» از ابتدای شهریور تا ۳۱ خردادماه سال جاری است.
انتهای پیام/