به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نسرین نسیمی کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و شرایط ویژه به وجود آمده، ماه مبارک رمضان امسال از سالهای گذشته متفاوتتر خواهد بود، از این رو رعایت اصول روزه داری سالم ضروری است.
او با بیان اینکه تامین آب بدن، اصلیترین دغدغه روزه داری است، ادامه داد: بنابراین باید از مایعات کافی در فاصله زمانی افطار تا سحر استفاده کرد و از بین نوشیدنیها و مایعات، بهترین گزینه نوشیدن دست کم ۶ لیوان آب در روز است.
نسرین نسیمی تصریح کرد: همچنین بهتر است در مصرف چای و قهوه زیاده روی نکنیم و مصرف نوشیدنیهایی مانند انواع نوشابهها و آبمیوههای صنعتی را کاهش دهیم.
کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: توصیه میشود دست کم سه وعده غذایی در طول روز داشته باشیم که شامل سحری، افطار و شام (۲ تا ۳ ساعت بعد از افطار) است.
او افزود: وعده غذایی افطار باید سبک باشد و از پرخوری بپرهیزیم، زیرا خوردن غذاهای پرحجم با کالری بالا، نه تنها باعث چاقی بلکه باعث اختلال در خواب نیز میشود.
نسرین نسیمی اضافه کرد: بنابراین توصیه میشود که برای افطار از مواد غذایی سالم استفاده شود و مصرف مواد قندی و شیرینیها را محدود کنیم، به ویژه به دلیل رعایت نکات بهداشتی از خرید خوراکیهای رایج در این ماه از جمله زولبیا و بامیه پرهیز کنیم.
کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز تصریح کرد: لازم است در طول ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی متعادل خود را حفظ کنیم. از این رو مصرف میوهها و سبزیها برای تامین ویتامینهای موردنیاز بدن و نیز تقویت سیستم ایمنی در وعدههای غذایی نباید فراموش شود.
نسرین نسیمی بیان کرد: استفاده از غلات کامل و سبوس دار به دلیل فیبر بالا در وعده سحر و شام میتواند به سیری طولانی مدتتر در طی روز منجر شود.
او ادامه داد: همچنین مصرف منابع پروتئینی از جمله تخم مرغ، مرغ، ماهی و گوشت برای حفظ سلامت ماهیچهها و جلوگیری از تحلیل رفتن آنها ضروری است.
انتهای پیام/