سید ابراهیم حسینی رئیس اتحادیه قنادان و نایب رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه خرید زولبیا و بامیه در مقایسه با پارسال ۹۰ درصد کاهش یافت، گفت: روزانه ۱۰ تن زولبیا و بامیه در سراسر استان به فروش میرسد و این رقم هر روز در حال کم شدن است.
او افزود: ۴۰۰ تولید کننده شیرینی در مازندران قابلیت پخت روزانه ۱۰ تن زولبیا و بامیه را دارند که با توجه به استقبال نکردن خریداران، پخت آنها هم کاهش یافت.
حسینی، علت کم شدن فروش زولبیا و بامیه را وجود ویروس کرونا اعلام کرد و گفت: واحدهای پخت و توزیع شیرینی در مازندران با نظارت کامل بهداشتی فعال هستند و بهداشت در همه مراحل تهیه، بسته بندی و فروش ناظر است.
رئیس اتحادیه قنادان و نایب رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران افزود: شیرینیها و محصولات جانبی باید در بسته بندیهای بهداشتی و صنعتی و بدون دخالت دست عرضه شود و از نظر تأمین این محصولات هم هیچ جای نگرانی وجود ندارد.
او گفت: همه وسایل و تجهیزات کارکنان این واحدها نیز هنگام ورود به کارگاه ضدعفونی میشود.
حسینی، از انجام روزانه دو نوبت ضد عفونی قنادیها و واحدهای زیرمجموعه این اتحادیه خبر داد و گفت: انواع شوینده و ضد عفونی کننده از طریق بهداشت به صورت رایگان در اختیار این واحدهای صنفی قرار گرفته و هر روز دو بار تمام این واحدها باید ضد عفونی شوند.
رئیس اتحادیه قنادان و نایب رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران افزود: قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه ممتاز ۲۳ هزار تومان، درجه یک ۲۰ هزار تومان و درجه دو ۱۶ هزار تومان است.
حسینی با بیان اینکه درجه بندی زولبیا و بامیه بر اساس درصد میزان استفاده گلاب، هل و زعفران آن تعیین میشود، گفت: هزار واحد شیرینی فروشی و قنادی در مازندران فعال هستند.
انتهای پیام/ م