رئیس پلیس فتای البرز گفت: تبلیغات جذاب یکی از ترفند‌هایی است که مجرمان سایبری برای ترغیب کاربران خود انجام می‌دهند و با نصب نرم افزار‌ها و یا اقناع کاربر وی را فریب می‌دهند.

سرهنگ محمد اقبالی، رئیس پلیس فتای استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: افراد سودجو با استفاده از ترفند تبلیغات جذاب تلاش می‌کنند کاربران را خود را افزایش و با خود همراه می کنند تا بتوانند به اهداف مجرمانه خود دست پیدا کنند.

او افزود: یکی از جرایم سایبری با استفاده از این ترفند سرقت اطلاعات شخصی افراد است که در اکانت‌ها و صفحات خود منتشر کرده و سبب می‌شود، حریم خصوصی آن‌ها مورد تهدید قرار بگیرد و در فضای گسترده تری منتشر شود.

 رئیس پلیس فتای استان البرز  گفت: تبلیغات جذاب یکی از ترفند‌هایی است که مجرمان سایبری برای ترغیب کاربران خود انجام می‌دهند و با نصب نرم افزار‌ها و یا اقناع کاربر وی را فریب می‌دهند.

او افزود: درچنین شرایطی کلاهبردار برای افزایش فالوور با تبلیغات ارزان قیمت و اغوا کننده مثل تبلیغ شارژ ارزان قیمت و یا رایگان، کاربران را فریب داده و برای پرداخت مبلغ، آن‌ها را به صفحات جعلی درگاه‌های اینترنتی (فیشینگ) هدایت می‌کند و پس از وارد کردن اطلاعات بانکی در صفحه جعلی درگاه بانک که توسط کلاهبردار طراحی شده است اطلاعات حساب بانکی را به سرقت می‌برد.

سرهنگ اقبالی خطاب به کاربران صفحات اجتماعی گفت: هدف اصلی سوء استفاده کنندگان، تبلیغات اغوا کننده برای افزایش بازدید و لایک در کانال و گروه و صفحه اینستاگرام است که کاربران باید حساسیت بیشتری نسبت به این مهم برای پیشگیری ازهرگونه جرایم داشته باشند.

او افزود: فعالیت در شبکه‌های اجتماعی بسیار حساس است و افزایش کاربران برای حفظ اطلاعات خصوصی در این فضای گسترده بسیار حائز اهمیت است.

 رئیس پلیس فتای استان البرز در ادامه گفت: در چنین شرایطی کلاهبرداران با ترفند خاص کاربران را وادار به ارائه اطلاعات بانکی، شماره کارت، رمز اینترنتی CVV۲ و تاریخ انقضای کارت می‌کنند.

او افزود: کاربران درصورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir موارد را اطلاع دهند.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۴ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
اگه به این راحتی کلاه برداری میشه پس رمز پویا به چه دردی میخوره