شاید بتوان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، امکان بازگشایی اماکن زیارتی را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، متاسفانه با شیوع بیماری کرونا، جان‌های تشنه محبان اهل بیت (ع) چه در آستانه تحویل سال نو و چه در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی از زیارت عتبات متبرکه کشور محروم شد و ستاد ملی مبارزه با کرونا برای حفظ سلامتی مومنان و عاشقان اهل بیت (ع)، اعلام کردند برای عمل به یک واجب مهم شرعی که همان حفظ سلامتی مومنان است، درب اماکن زیارتی بسته بماند.

آیا امکان بازگشایی اماکن زیارتی با رعایت پروتکل بهداشتی نیست؟

اما آنچه بسیار قابل تامل است، فعالیت‌های چند برابر مساجد و اماکن مذهبی در این ایام نسبت به روز‌های عادی است. مساجد و اماکن مذهبی در بحران به خوبی نشان دادند که می‌توان از امتیاز‌های فراوان این مکان‌ها در برطرف کردن مشکلات مادی، معنوی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی استفاده کرد. ائمه جماعات و مبلغان دینی در سراسر کشور طبق وظایف انسان دوستانه خود به صورت خودجوش به اقدامات جهادی مشغول شدند و به اقداماتی چون ضدعفونی کردن معابر، تهیه و توزیع ماسک و گان در بین بیمارستان‌های مختلف، دلجویی و خداقوت به کادر درمان، برگزاری محافل مجازی مذهبی و... پرداختند.

از دیگر اقدامات مبلغان دینی و ائمه مساجد، تهیه و تدارک سفره‌های افطاری متعددی است که این بار خودشان آن‌ها را به دست نیازمندان می‌رساندند و در منازل آن‌ها برپا می‌کردند.

آیا امکان بازگشایی اماکن زیارتی با رعایت پروتکل بهداشتی نیست؟

اما جدایی از این مباحث، طبق اطلاعیه ستاد ملی مبارزه با کرونا احتمال باز شدن اماکن مذهبی از نیمه اردیبهشت وجود دارد و بسیاری از علما و مبلغان دینی، با بیان این موضوع که اماکن زیارتی آمادگی رعایت تمامی موارد بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را برای ارائه خدمات عبادی و اجتماعی دارند، خواستار باز شدن درب‌های اماکن مذهبی وحرم‌ها به روی مردم شدند.

همچنین رئیس جمهور در گفت‌وگویی با تولیت آستان قدس رضوی اعلام کرد پس از مشورت با نهاد‌های مذهبی و متولیان امور بهداشتی کشور قرار شد تا ۱۵ اردیبهشت ماه با ارزیابی مجدد اقدامات انجام شده در روند اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی، دستکم در خصوص بازگشایی صحن‌های اماکن مذهبی با رعایت طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی، اقدام شود.

آیا امکان بازگشایی اماکن زیارتی با رعایت پروتکل بهداشتی نیست؟

با توجه به اینکه همه اصناف اداری و تجاری و مکان‌های تفریحی با اعلام پروتکل‌های بهداشتی باز شدند، این امکان وجود دارد که صحن‌های اماکن مذهبی با تدوین پروتکل‌های بهداشتی و رعایت آن بازگشایی شوند.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نصیروند گرمی محس
۲۲:۲۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام.همه ما اهل بیت پیامبر کرم ص را دوست داریم و به چهارده معصوم ع عشق می ورزیم ولی با توجه به اپیدمی گسترده کرونا خواهشمندیم حداقل تا شش ماه اینده این مراکز تعطیل کنید،با این کار جان زائران به خطر نمی افتد و باعث خشنودی امامان معصوم ع میباشد.التماس دعا.باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
یه بنده خدا
۲۲:۰۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا باید با جون مردم بازی کرد ؟ خب چند وقت بسته باشن چه اشکالی داره ؟
Germany
ناشناس
۲۱:۳۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
نه
با جون مردم بازی نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
نه الزام نیست جان مردم رابه خطر بیندازیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
به نیروهای درمانی رحم گنید
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۸:۴۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
تو این وضعیت که مدافعان سلامت اینقدر زحمت می کشن
واجبه اماکن زیارتی باز شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
نه خیر