به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،صائب مدرسی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه گفت : در حال حاضر در هر شهرستان یک دستگاه آمبولانس و در شهرستان کرمانشاه چهار دستگاه برای انتقال بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا به مراکز درمانی در نظر گرفته شده است.
او گفت : از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون شمار مأموریتها سه تا ۴ برابر افزایش یافته است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه افزود: البته نسبت به روزهای نخست شیوع ویروس کرونا شاهد کاهش در تعداد مأموریتها هستیم.
این مسئول ادامه داد: همواره خطوط ۱۱۵ اشغال است و شمار تماسهای برقرار شده با این سامانه چندین برابر افزایش یافته است در حالی که مردم باید در موارد ضروری با سامانه ۱۱۵ تماس برقرار کنند.
او گفت: در صورت گزارش علائمی نظیر تب، سرفههای خشک و تنگی نفس هنگام برقراری تماس با سامانه ۱۱۵ اعزام آمبولانس انجام میشود.
مدرسی افزود: تمام نیروهای عملیاتی و ستادی اورژانسهای پیش بیمارستانی همچنان در آماده باش کامل هستند.
او گفت: بیشترین بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا که به مراکز درمانی انتقال داده شدند را بیماران دارای بیماریهای زمینهای و افراد کهنسال تشکیل دادهاند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه افزود: بیماران مبتلا به کرونا به ۲ مرکز فارابی و گلستان در کرمانشاه انتقال داده میشوند.
این مسئول ادامه داد: یک مرکز ۱۶ ساعته در هر یک از شهرستانهای استان و سه مرکز واقع در مرکز بهداشت جعفر آباد، مرکز بهداشت شهرک امام (ره) واقع دولت آباد و درمانگاه ثامن الائمه (ع) شهرک مسکن در شهرستان کرمانشاه به صورت سرپایی نسبت به ارائه خدمات به بیماران مشکوک به کرونا اقدام میکنند .
انتهای پیام/د